SYNCHROON
zoekt een:

Conceptontwikkelaar

Over de functie
Als conceptontwikkelaar ben je iemand die een motor is in City-lab, onze conceptafdeling. Iemand die inspireert met zijn creativiteit en overtuigingskracht. Iemand die in staat is om vanuit een eigen ontwikkelde visie een verleidelijk functioneel en ruimtelijk concept te ontwikkelen en vervolgens ook in staat is om dit concept te helpen vertalen naar een gebouw, naar een project.

Je werkzaamheden als conceptontwikkelaar bestaan o.a. uit:

 • Het ondersteunen van onze projectontwikkelaars en regiomanagers bij de totstandkoming van initiatiefplannen, tenders en lopende projecten. De ondersteuning betreft m.n. het uitdenken en uitwerken van het concept (ruimtelijk en functioneel), het bepalen van de (ruimtelijke) strategie en advies inzake stedenbouw, openbare ruimte, architectuur en gebouwopzet;
 • Het bedenken en in de markt zetten van innovaties en concepten;
 • Het inspireren van het bedrijf met haar/zijn inhoudelijke bagage en stijl van opereren.

Jij

 • hebt academisch werk- en denkniveau (architectuur of stedenbouw);
 • hebt ruime werkervaring in ruimtelijk strategische processen;
 • bent op de hoogte van de laatste ruimtelijke en functionele (stedelijke) concepten;
 • bent een stevige gesprekspartner voor onze collega’s, partners en stakeholders.

Wat wij bieden

 • Naast een goed salaris bieden wij een concurrerend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een ruime vergoeding voor collectieve verzekeringen;
 • Laptop en telefoon;
 • 27 vakantiedagen;
 • Leaseauto of een andere passende mobiliteitsoplossing;
 • Daarnaast bieden wij alle ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke groei en ontwikkeling.

Waar kom je te werken
Bij Synchroon werken wij continu en met liefde aan het ontwikkelen van mooie projecten in de stad. Met onze creativiteit, kennis en kunde creëren wij gebouwen en omgevingen die een blijvende waarde hebben voor de stad. Waarbij zingeving, gebruik en schoonheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Wij bieden onze medewerkers voortdurend voldoende ruimte om hun talenten te ontwikkelen. Wij hebben het lef om te vertrouwen op ons eigen talent, onze kennis, onze kunde en uiteraard ook die van onze partners. Dit vertrouwen, gekoppeld aan een flexibele bedrijfscultuur, heb je nodig om samen vooruit te kunnen blijven gaan. Zo willen we als organisatie niet alleen de kwaliteit van onze projecten, maar ook onszelf continu verbeteren.

We zijn er trots op om een dochterbedrijf te zijn van TBI (een groep ondernemingen die de leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt). Wat we zijn, zeggen en doen wordt uiteindelijk bepaald door onze mensen. Die staan voor creativiteit, kennis, kunde, maatschappelijke betrokkenheid, integriteit en een no-nonsense aanpak. Het is belangrijk om onze medewerkers te laten groeien door ze voortdurend op te leiden en te stimuleren om uit te kijken naar nieuwe innovaties, behoeftes en oplossingen.
Vanaf 01.09.2018 WTC  Utrecht (naast Centraal Station), tot die tijd Zoetermeer (Fulltime, 40 uur)

Interesse?
Zie jij een succesvolle match? Ga jij ons team van conceptontwikkelaars versterken? Stuur ons je CV en motivatie via het online formulier.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rachel Vermazen, HR Business Partner via telefoon 088 – 010 5700. Voor een indruk van ons bedrijf kun je online terecht op onze website www.synchroon.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

SYNCHROON