Land-id
zoekt een:

junior landschapsarchitect

Land-id is een ontwerp- en adviesbureau dat actief is in de werkvelden ruimtelijke kwaliteit, erfgoed & ruimte en water & ruimte. Het accent in onze projecten ligt op regionale, landelijke gebiedsvisies en strategische advisering. Onze klanten zijn bijvoorbeeld waterschappen, provincies en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid naar het huidige team van acht mensen, van alle leeftijden en met verschillende achtergronden. Wat ons bindt is gedrevenheid, scherpte en plezier in het maken van producten waar onze opdrachtgevers mee vooruit kunnen.

Wij zoeken een junior landschapsarchitect die ons team in de volle breedte kan ondersteunen -met het accent op verbeelding- en daarmee met alle facetten van het vak in aanraking komt. Je werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit het vervaardigen van kaartmaterialen, visualiseren van visies, (mee-) plannen en organiseren van bewonersavonden en werksessies en het schrijven en opmaken van rapportages. Daarnaast draag je samen met je collega’s bij aan de inhoudelijke invulling van verschillende projecten.

Wij zoeken iemand die:
” Een HBO- of WO-opleiding heeft als landschapsarchitect;
” 0 tot 5 jaar werkervaring heeft;
” Sterk is in visualiseren;
” Zorgvuldig en precies is, met oog voor detail;
” Zelfstandig kan werken en een proactieve houding heeft;
” Beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden (Nederlands);
” Adobe (Illustrator, Photoshop, Indesign) beheerst.

Wij bieden jou een stimulerende werkomgeving, waarin je in kleine teams van wisselende samenstelling werkt aan verschillende projecten. Wij geven je veel ruimte om te experimenteren en gelegenheid om verschillende kanten van je professionele vaardigheden en interesses te ontwikkelen. Land-id heeft geen hiërarchie: iedereen wordt gewaardeerd en iedereen heeft inspraak. Er wordt bij ons hard gewerkt en veel gelachen.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een korte motivatie met je portfolio en cv vóór 20 maart 2018 naar info@land-id.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Jan Bouman (06 – 5254 7610) of Astrid Stokman (06 – 4034 7502).
Informatie over ons bureau en onze projecten vind je op www.land-id.nl.

Land-id.nl