Inarchitects
zoekt een:

Bouwkundig octopus / tekenaar

Gezocht een octopus, een bouwkundige alleskunner met vele handen en armen een toekomstig collega en / of partner.

Hts- bouwkunde niveau
Archicad ervaring graag
Communicatief zo sterk als mogelijk

Wij zoeken een ambitieuze technisch tekenaar; iemand die een ontwerp naar een hoger niveau kan tillen, waarbij het concept niet uit het oog wordt verloren. Iemand die kan en wil schakelen tussen een schets en een uitgewerkt detail, controlerend op de bouw. Iemand die communiceert met zijn collega’s, aannemer en klant. Iemand die zelfstandig aan een project kan werken waarbij de essentie van de opgave centraal staat en die iedere keer anders is.

Wij vragen een ambitieuze tekenaar met enige praktische ervaring; beheersing en kennis van archicad, kennis van Nederlandse bouwregelgeving, 32 tot 40 uur per week beschikbaar, vloeiend Nederlands en redelijk Engels.

Wij bieden een plek bij Inarchitects; een groeiend bureau in het centrum van Amsterdam. Met een grote variatie aan opdrachten en opdrachtgevers. De opdrachten zijn soms nieuwbouw van woningen, villa’s, scholen of bedrijven. Soms renovatie of restauratie van atelier gebouwen of grachtenpanden. Wij werken veel voor particulieren, gemeenten, schoolbesturen, stichtingen en bedrijven. Een partnerschap op termijn kan tot de mogelijkheden behoren.

Stuur ons een beknopte CV en portfolio indien bovenstaande omschrijving jou aanspreekt, naar info@inarchitects.nl