ANA architecten
zoekt een:

Ervaren technisch tekenaar

ANA architecten is een Amsterdams architectenbureau met een uitdagend en groeiend opdrachtenpakket. Wij houden ons onder meer bezig met binnen- en buitenstedelijke woningbouwopgaven, waarbij nieuwe typologie, technische innovatie en een duurzame toekomst belangrijke thema’s zijn. Binnen deze opgaven is het palet aan projecten breed: van woonhuis tot stedenbouw, van conceptontwikkeling tot onderzoek, van dorpse ouderen tot stedelijke starters. Kijk op www.ana.nl en www.facebook.com/anaarchitecten voor een overzicht van recente projecten.

Per direct zijn wij op zoek naar een ervaren technisch tekenaar (full-time) met tenminste 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring. In onze werkwijze streven wij steeds naar integrale kwaliteit, waarin ruimtelijkheid, gebruik, detaillering en uitvoering elkaar versterken. Een zeer goede technische uitwerking van onze projecten is daarbij cruciaal. Als technisch tekenaar binnen ANA architecten speel je dan ook een belangrijke rol in de kwaliteit van de gebouwen die wij willen realiseren. Daarnaast wordt van jou een constructieve bijdrage aan het projectteam verwacht. We vragen een teamplayer die zijn energie en specifieke kennis in wil zetten om onze projecten naar een hoger niveau te tillen.

Je hebt de volgende kenmerken:
• tenminste een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde;
• tenminste 5 jaar relevante werkervaring;
• kennis van en ervaring met technische uitwerking en detaillering van gebouwen in alle fasen;
• aantoonbare kennis en ervaring met tekenprogramma’s (3D), Vectorworks en Archicad;
• ervaring met BIM, in uitwerking en samenwerking met adviseurs;
• uitstekend werkend binnen een team (ontwerpers, projectleiders en andere tekenaars);
• uitstekende kennis van de Nederlandse taal (spreken/ lezen/ schrijven).

Geïnteresseerd? Stuur je motivatiebrief met cv en portfolio (max. 5Mb, 10 pag.) voor vrijdag 23 maart naar mail@ana.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 26 maart. Alleen sollicitaties die voldoen aan bovengenoemde kenmerken zullen worden beantwoord.

www.ana.nl