Rijnboutt
zoekt een:

Assistent technisch ontwerper

Rijnboutt is een multidisciplinair ontwerpbureau op het gebied van architectuur, stedenbouw en landschap. Wij werken met circa 75 medewerkers aan complexe opgaven in de stedelijke omgeving, op alle schaalniveaus, van interieur tot openbare ruimte, van gebouw tot stedelijk project. Rijnboutt doet onderzoek naar de opgave en werkt aan integrale ontwerpen en plandocumenten. We hebben een eigen Rijnboutt Academy voor verdere ontwikkeling.

De 75 medewerkers bestaan uit technisch ontwerpers, (landschaps)architecten, stedenbouwkundigen, projectcoördinatoren, een expert duurzaamheid, een expert erfgoed, kwaliteitscoördinatoren (BIM en techniek) en een ondersteunend staf team. Er is veel expertise en ondersteuning in huis om ons werk, de kwaliteit en de processen te optimaliseren conform onze ambities.

Je functie
Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste Assistent technisch ontwerper voor 32-40 uur per week.

Over jou
Je bent net afgestudeerd aan een technische MBO/HBO of je hebt enkele jaren werkervaring als tekenaar of technisch ontwerper. Je hebt goed bouwkundig inzicht met gevoel voor architectuur, je bent eager en beschikt over een goed leervermogen. Je bent communicatief en kan goed samenwerken.

Je werkzaamheden
Als assistent technisch ontwerper werk je onder meer aan het technisch uitwerken van projecten vanaf de DO-fase t/m uitvoering, het uitwerken in Archicad met aanvullende BIM-gegevens en het controleren van tekenwerk van derden. Ook neem je deel aan interne werkbesprekingen.

Wat we vragen

  • voltooide MBO / HBO opleiding, bouwkunde;
  • Geen tot enkele jaren werkervaring als tekenaar of technisch ontwerper;
  • Ervaring met Archicad (of bereid dit te leren), Outlook, Office-pakket;
  • Affiniteit met architectuur;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat wij je bieden
Een veelzijdige functie van 32-40 uur per week, vriendelijke en ambitieuze collega’s, veel expertise in huis en een inspirerende werkomgeving om je verder te ontwikkelen. Prima arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens de cao voor architectenbureaus;

Interesse?
Leuk! Stuur een e-mail met motivatie waarom je graag bij ons wil werken, je CV en portfolio naar Paul Beijeman via info@rijnboutt.nl

Meer info - more information