Archikidz Rotterdam
zoekt een:

Voorzitter Stichting Archikidz Rotterdam

Hoe ben jij ooit tot het besluit gekomen om architectuur te gaan studeren? Was het een bevlogen aardrijkskundedocent? Een fantastisch gebouw? De paplepel? Een overbuurvrouw die architect was?

Wat de aanleiding ook was, jij kan nu de reden zijn dat kinderen na gaan denken over hun omgeving, over creatief bezig zijn, over de betekenis van het gebouwde op het doen en laten van de mens.
Archikidz probeert dit al jaren met een feestelijke dag, waarbij kinderen een dag architect mogen zijn en na kunnen denken over datgene wat bij ons dagelijkse kost is. We doen dit met een hele enthousiaste club vrijwilligers. En…… we zoeken versterking!

Komend jaar hebben we een geweldig thema voor de boeg. Archikidz en de geheime kamer! We gaan onderzoeken en bouwen op de scheidslijn van werkelijkheid en illusie.
Dit is straks niet alleen voor de kinderen een uitdaging, maar ook nu al voor ons team locatie. We kunnen goed extra ontwerpkracht gebruiken!

Wat vragen wij?
• je bent het gezicht van de organisatie binnen de stichting en naar de buitenwereld
• je leidt de vergaderingen
• je leidt het bestuur, je neemt initiatieven, coördineert en zorgt dat de bestuurswerkzaamheden worden uitgevoerd

Vanaf nu tot en met de dag zelf ben je een paar uur in de week hiermee bezig. De tijd is zelf in te delen en dat kan voor een groot deel in de avonduren en het weekend. Dit jaar stap je in een rijdende trein, en kun je ervaring opdoen om in 2019 de kar te trekken. De functie is onbezoldigd.

Archikidz vindt plaats op zaterdag 26 mei 2018 in het Scheepvaart en Transport College. Wil je meer weten over ons, schroom niet te bellen en kijk vooral naar de fimpjes en foto’s van afgelopen jaren, dan kun je zien dat het een feest is (www.archikidzrotterdam.com).

Interesse?
Kennismakingsgesprekken vinden plaats op woensdagmiddag 11 april 2018.
Bij vragen kun je contact opnemen met Karen Schuijt via karen@archikidzrotterdam.com of 06- 16 49 44 68. Een motivatie van maximaal 1 A4 inclusief je belangrsijkste werkervaring of link naar je LinkedIn kun je per mail sturen aan communicatie@archikidzrotterdam.com voor 9 april 2018.