Specht architectuur en stedenbouw
zoekt een:

Ontwerper (stedenbouw/architectuur)

Specht is een Gronings bureau voor architectuur, stedenbouw en ruimtelijke strategie. We zijn een compact bureau met uiteenlopende opgaven.
Door het groeiend aantal opdrachten zoeken we per direct nieuwe collega’s. Een van de nieuwe projecten is het maken van dorpsvernieuwingsplannen voor het aardbevingsgebied in Groningen. In een aantal dorpen wordt meer dan de helft van de gebouwen gesloopt en nieuwgebouwd. Een ingrijpende transformatie die zijn weerga niet kent! Maar die ook volop kansen biedt op het gebied van de energietransitie, krimp, versterken van identiteit etc. De bewoners worden intensief betrokken bij dit proces.
Daarnaast werken we aan woningbouwopgaven, transformatie van monumentale panden, stedenbouwkundige plannen, ontwerpend onderzoek etc.

Ben jij een ontwerper met gevoel voor stedenbouw? Of een stedenbouwkundig ontwerper met gevoel voor architectuur? Ben je sociaal en maatschappelijk ingesteld? Dan nodigen we je graag uit te reageren op deze vacature!

Profiel:
• HBO bouwkunde, afgestudeerd of Academie van Bouwkunst (evt. i.o.), architectuur, stedenbouw of landschap
• Werkervaring: 0-5 jaar
• Affiniteit met stedenbouw
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
• Ervaring met ArchiCad en Adobe Photoshop, Illustrator & InDesign
Als je geïnteresseerd bent in deze functie stuur dan je motivatie, je CV en een beknopt portfolio (max. 5MB) naar: koster@spechtarchitecten.nl t.a.v. Jochem Koster. Meer informatie over Specht Architecten vind je op onze website. Let er op dat in je portfolio duidelijk is vermeld wat je rol is geweest bij de getoonde projecten.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

spechtarchitecten.nl