Specht architectuur en stedenbouw
zoekt een:

Technisch tekenaar

Specht is een Gronings bureau voor architectuur, stedenbouw en ruimtelijke strategie. We zijn een compact bureau met uiteenlopende opgaven. We werken momenteel aan de verbouw van een kerk en een monumentale school, dorpsvernieuwingsplannen in het aardevingsgebied en verschillende woningbouwopgaven.

Specht Architecten zoekt op korte termijn een technisch tekenaar om het team te versterken. Ben jij iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, plezier heeft in het bouwen van het detail, oplossingsgericht is en zorg heeft voor architectonische kwaliteit? Dan nodigen we je graag uit te reageren op deze vacature!

Als technisch tekenaar werk je aan verschillende opdrachten, zowel stedenbouwkundig als architectuuropdrachten, in alle fases van het bouwproces, van ontwerp tot het maken van bouwaanvraagtekeningen, details en uitvoeringstekeningen.

Profiel:
• MBO of HBO bouwkunde, afgestudeerd. Het werk- en denkniveau van de functie is op HBO-niveau
• Kennis van bouwregelgeving
• Werkervaring: 0-5 jaar
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
• Ervaring met ArchiCad en Adobe Photoshop, Illustrator & InDesign
Als je geïnteresseerd bent in deze functie stuur dan je motivatie, je CV en een beknopt portfolio (max. 5MB) naar: koster@spechtarchitecten.nl t.a.v. Jochem Koster. Meer informatie over Specht Architecten vind je op onze website. Let op dat in je portfolio duidelijk is vermeld wat je rol is geweest bij de getoonde projecten.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

spechtarchitecten.nl