BFAS – Placemaking Plus
zoekt een:

stagiar Virtual Reality

Ben jij onze nieuwe stagiair VR?
Wij zijn ter uitbreiding van ons VR-team de komende maanden opzoek naar een gemotiveerde stagiair met fascinatie voor virtual reality. Je werkt diverse ontwerpen in een 3D omgeving uit. Hierbij leer je hoe met de programma’s Revit en Enscap3D virtual reality wordt ingezet in het ontwerpproces voor verschillende doeleinden.

Vaardigheden
Hiervoor beschik je over ontwerpvaardigheden waarbij je kennis hebt van werken in het programma Revit. Je studeert en volgt de opleiding TU Bouwkunde of Academie van Bouwkunst. Aanvullende kennis van en ervaring met Photoshop en Illustrator is een pré. Je enthousiasme om veel over VR te leren en in praktijk toe te passen werkt aanstekelijk.

Over ons:
Wij, BFAS – Placemaking Plus, zijn een dynamisch en ambitieus bureau met ervaring in het ontwerpen en realiseren van architectuur en stedenbouwkundige ontwerpen. Bij BFAS wordt elk ontwerp met behulp van virtual reality gemaakt waardoor de gebruiker zich volledig kan onderdompelen in een 3D model. Denk hierbij aan een schaal van 1:1; een zeer nauwkeurig, beïnvloedbare representatie van een ruimte die nog gebouwd gaat worden.
We hebben een divers portfolio met verschillende soorten projecten en opdrachtgevers. Ons bureau met fantastisch uitzicht over het IJ ligt direct naast Centraal Station Amsterdam. Wij bieden een goede, uitdagende en informele werksfeer, waarin ruimte voor zelfstandigheid, samenwerking en groei vanzelfsprekend is.

Heb je interesse, wil je VR ervaring opdoen en past dit in jouw studiesemester? Stuur dan een korte motivatie met CV en een impressie van portfolio naar info@bf-as.nl t.a.v. Josefine Zeinstra

Meer info - more information