FARO architecten bv, bna
zoekt een:

Revit Modelleur

FARO architecten bv, bna werkt met een leuk en enthousiast team van ruim 28 mensen aan een grote hoeveelheid projecten van zeer verschillend karakter. Onze projecten zijn groot, klein, landelijk, suburbaan of stedelijk, veelal woningbouw, maar ook utiliteitsbouw.

Wegens de toegenomen hoeveelheid opdrachten zijn daarom op zoek naar een enthousiaste en kundige Modelleur die ons team komt versterken voor +/- 40 uur per week.

Onze ideale collega heeft bewezen werkervaring en weet wat een functie als modelleur inhoudt. Je hebt ervaring met modelleren en affiniteit met ontwerpen.
Je hebt tenminste een afgeronde bouwkundige HBO opleiding. Sketch-up en Autocad zijn een pré net als ervaring in de woningbouw.

Ons team kenmerkt zich door gedreven collega’s die elkaar versterken en ondersteunen om zo mooi mogelijke projecten te maken. Per project werken we in teams van ongeveer twee tot vier mensen.
Het werkveld van FARO is breed en veelzijdig. Binnen een project krijg je ruimte om je te ontwikkelen. Samen met je collega’s probeer je het beste uit jezelf en uit een project te halen.
Onze klanten vragen hoogwaardige BIM-modellen. Om deze modellen te kunnen maken leiden wij onze modelleurs intern op tot kundige Modelleurs.

Herken je je in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen we graag je CV en een korte motivatie waarom jij dé geschikte collega bent voor ons team.

Je kunt je sollicitatie richten aan Nicolette Debets, HR adviseur: ndebets@faro.nl

https://faro.nl/nl/over-faro/vacatures/2-uncategorised/1349-vacature-modelleur