IMOSS bureau voor stedebouw
zoekt een:

Ontwerper openbare ruimte

Over de functie
Door ons groeiende portfolio in de breedte van het vak zijn wij op zoek naar een ontwerper voor de openbare ruimte met enkele jaren relevante werkervaring bij een ontwerpbureau. Dagelijks ben je bezig met het ontwerpen en uitwerken van buitenruimte en zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes klopt.

Over IMOSS
Wij zijn een ontwerp- en adviesbureau voor stedenbouw, landschap en buitenruimte. Wij creëren ruimtelijke oplossingen die onze leefomgeving mooier en aangenamer maakt.
Met een team van 15 tot 20 mensen, veelal jonge collega’s, werken wij aan veel projecten door heel Nederland. Dat doen wij vanuit ons industrieel kantoor in Amersfoort, gevestigd op het terrein van de toenmalige Hollandse IJzeren Spoorwegmaatschappij (HIJSM) uit 1904, de Wagenwerkplaats.
Wij werken hard, zijn ambitieus en trots op het resultaat van ons werk en het team dat dit mogelijk maakt. Wij zoeken een collega die wil bijdrage aan onze groei en succes.

Jouw profiel
Een enthousiaste ontwerper bij voorkeur afgestudeerd aan Van Hall Larenstein in de richting tuin- en landschapsinrichting. Kandidaten met een aanverwante opleiding binnen hetzelfde profiel (zoals spatial Design aan de HKU), zijn uiteraard ook welkom om te solliciteren. Wij verwachten minimaal 3 jaar werkervaring in het ontwerpen. Daarnaast zoeken wij een persoon met creatieve grafische vaardigheden die de verbinding legt tussen ontwerp en techniek waarbij er nauw wordt samengewerkt met andere vakdisciplines en de opdrachtgever. Je weet goed om te gaan met beheerplannen en beheerbestekken en je hebt kennis van stedelijke en landschappelijke beplantingen. Je vindt het leuk om in teamverband te werken maar je kan ook goed zelfstandig een opdracht uitvoeren. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat kunnen wij je bieden
Wij bieden een inspirerende werkplek in een bureau waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling wat weer bijdraagt aan het verbeteren en vernieuwen van IMOSS. Je krijgt de kans betrokken te zijn bij de ontwikkeling en realisatie van mooie, gevarieerde en uitdagende projecten in en rond de stad. Dat mag je doen samen met een team gedreven collega’s in een inspirerende werksfeer.
IMOSS blijft zicht steeds vernieuwen, niet allen op inhoudelijk vlak maar ook op het vlak van de arbeidsvoorwaarden. Zo bieden wij bijvoorbeeld al onze werknemers een onbeperkt aantal verlofdagen aan.

Geïnteresseerd en nieuwsgierig geworden? Stuur je cv met portfolio naar jobs@imoss.nl. Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Joram van Otterloo of Serge Vonk.