nieuwe architecten
zoekt een:

nieuw talent

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en talentvolle assistent ontwerper.

Wij zijn in ontwikkeling en gaan naar een nieuwe plek. In de loop van dit jaar verhuizen wij uit Delft en willen wij ons team uitbreiden met nieuw talent voor vestiging in Utrecht.
Wij zijn een jong bureau met veel kennis en ervaring. Deze kennis delen wij graag met elkaar en de partijen met wie wij werken. Wij werken in de volle breedte van het vak aan diverse schoolprojecten, particuliere woonhuizen en grootschalige renovaties voor professionele opdrachtgevers.

Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker met aantoonbare creativiteit én bouwkundig inzicht, die in alle facetten van het vak mee kan draaien. Ben je innovatief? Denk jij na over het vernieuwen van de bouwopgave en de rol van de architect hierin? Kun je goed zelfstandig werken, maar ben je ook een teamspeler die graag in samenwerking bouwt aan de projecten en de relaties met de mensen waarmee wij werken, kansen benut en nieuw perspectief ziet in ontwikkeling en potenties van projecten?

Je hebt Bouwkunde/Architectuur gestudeerd en afgerond aan de Technische Universiteit of Academie van Bouwkunst. Je hebt een gedegen vakkennis en een sterke affiniteit met het maken en detailleren van bouwkundige projecten. Je bent grafisch sterk. Je kunt goed conceptueel/analytisch denken, maar bent ook praktisch en secuur in de uitwerking hiervan. Je beheerst programma’s zoals AutoCad, Adobe CS en Sketchup. Ervaring met Revit, Rhinoceros en Grashopper en een goede beheersing van de Nederlandse taal is een pré.

Wij bieden:

  • een inspirerende plek om te ontwikkelen, waar we met elkaar met plezier bouwen aan nieuwe projecten.
  • een open en informele werksfeer binnen een klein dynamisch team
  • salaris marktconform op basis van de CAO voor architectenbureaus.

Stuur je sollicitatie met jouw persoonlijke motivatie en portfolio (totaal maximaal 6MB) vòòr 14 mei naar hallo@nieuwearchitecten.nl.

nieuwe architecten bna
oude delft 208
2611 hj delft
www.nieuwearchitecten.nl

Meer info - more information