DE UNIE ARCHITECTEN
zoekt een:

ARCHITECTEN (m/v)

Ons specialisme is kansen benutten. Dit is de jouwe!

DE UNIE ARCHITECTEN is een jong maar ervaren bureau dat in korte tijd is uitgegroeid tot een specialist in innovatieve oplossingen voor complexe opgaven.

Dat doen we onder andere door als hecht team samen te werken aan opgaven: we combineren ieders krachten in elke opgave. Je komt dus in een gedreven, enthousiast team van architecten en ontwerpers dat je alle kans biedt je talenten verder te ontwikkelen.

Wat vragen we van jou?
Je bent een ervaren architect die past bij onze open, gedreven ontwerphouding. Je kunt goed communiceren, snel schakelen en bent zowel zelfstandig als een teamspeler. Je bent flexibel en zet graag je tanden in een complexe ontwerpuitdaging. Ervaring met ArchiCAD is een grote pré.

Genoeg te doen voor ambitieus talent
We werken aan een zeer brede opdrachtportefeuille in binnen- en buitenland.

We vinden oplossingen voor complexe vraagstukken en zorgen dat die resulteren in bijzondere gebouwen. Zoals het meest energiezuinige onderwijsgebouw van Europa; ecologische, energieneutrale woonbuurten; een iconische woontoren voor studenten; specialistische onderwijsgebouwen voor energietransitie en bouwinnovatie.. en nog veel meer.

Daarnaast organiseren, onderzoeken en ondernemen we. Zoals de succesvolle eerste Groninger Architectuurklimaattop; onderzoek naar de woon-werk buurt van morgen; de herontwikkeling van een voormalig industrieterrein; en instant projectbureaus voor onze buitenlandse projecten.

Kortom, we hebben genoeg te doen voor een ambitieus ontwerptalent!
Mail je portfolio, motivatie en cv naar: werken@deuniearchitecten.nl