LIAG architecten en bouwadviseurs
zoekt een:

versterking directieteam! (V/M)

LIAG heeft als integraal werkend architectenbureau de ambitie om te blijven groeien, zodat we nog generaties gebouwen kunnen blijven maken die de gebruikers gelukkig maken. Vanwege dit streven willen we ons bouwadviesteam uitbreiden.

Je staat midden in je loopbaan en bent toe aan een nieuwe uitdaging? Je wil deel uitmaken van de internationale LIAG-familie? Je hebt het in je om ons bureau succesvol de tweede honderd jaar in te leiden? We zullen je bij gebleken geschiktheid optimaal voorbereiden en begeleiden in de toetreding tot onze maatschap.

Wat heb je nu al in je?

Commercieel vermogen: Je hebt jouw commerciële kwaliteiten al bewezen en je bent een goede onderhandelaar. Kennis van financieel management van een bedrijf en van investeringskosten van bouwprojecten is vereist. Je kunt inspelen op veranderende marktsituaties en switchen tussen verschillende samenwerkingsverbanden.

Integraal denken: Je hebt ruime ervaring in projectmanagement en een goede kennis van bouwtechniek en -kosten. Je bent bekend met juridische aspecten van bouwprocessen. Problemen weet je op te lossen, nog voordat ze ontstaan.

Enthousiasmeren en stimuleren: Je werkt doelgericht samen met de verschillende partijen in het bouwproces. Je weet spelers te verbinden en het beste in iedereen naar boven te halen. Door samenwerking draag je bij aan de totstandkoming van uitmuntende projecten.

Teamspel: Je bent een proactieve teamspeler. Het belang van LIAG, het project en met name de opdrachtgever houd je nauwkeurig in de gaten. Je werkt gestructureerd, bent flexibel en denkt analytisch. Het werken in het buitenland zie je als een leuke uitdaging.

Beslissen: Je kunt tactisch en politiek opereren waar gewenst en stevig ingrijpen waar nodig. Je hebt een academisch denkniveau en een vooruitziende blik.

Vóór alles ben je betrouwbaar en prettig om mee samen te werken.

Reacties graag e-mailen naar info@liag.nl Nadere inlichtingen via 06 20 40 89 51 (Erik Schotte)
Acquisities naar aanleiding van bovenstaand bericht worden niet op prijs gesteld.

LIAG