Quist Wintermans architekten
zoekt een:

Junior ontwerper

De functie
Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker met aantoonbare creativiteit én bouwkundig inzicht, die in alle facetten van het vak mee kan draaien. Ben je innovatief? Denk jij na over het vernieuwen van de bouwopgave en de rol van de architect hierin? Kun je goed zelfstandig werken, maar ben je ook een teamspeler die graag in samenwerking bouwt, kansen benut en nieuw perspectief ziet in ontwikkeling en potenties van projecten, dan zoeken wij jou.

Jouw profiel
Je hebt Bouwkunde/Architectuur gestudeerd en afgerond aan de Technische Universiteit of Academie van Bouwkunst. Je hebt een gedegen vakkennis en een sterke affiniteit met het maken en detailleren van projecten. Je bent grafisch sterk. Je kunt goed conceptueel/analytisch denken, maar bent ook praktisch en secuur in de uitwerking hiervan. Je beheerst  programma’s zoals AutoCad, Adobe CS en Sketchup. Ervaring met Revit, 3D studio en een goede beheersing van de Nederlandse taal is een pré.

Wij bieden
Het combineren van architectuur en infrastructuur is bij ons diepgeworteld. We ontwerpen utiliteitsbouw, bruggen, sluizen, viaducten, tunnels, tracés, culturele en onderwijsgebouwen, woningbouw, meubels en interieurs. We zijn een groeiend familie bedrijf, met een informeel karakter. Het dienstverband zal worden aangegaan voor een periode van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Eventueel kunnen wij ook een beroepservaringsplaats bieden. Arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO voor architectenbureaus.

Solliciteren
Wil jij onderdeel van onze familie worden, stuur dan je sollicitatie met jouw persoonlijke motivatie en portfolio vòòr 11 mei naar Alle Jan Mulder allejan@qwa.nl

Quist Wintermans Architekten