Quist Wintermans architekten
zoekt een:

Bouwkundig tekenaar

De functie
Als tekenaar werk je een architectonisch of civiel ontwerp volledig uit. Afhankelijk van de omvang van het project doe je dit zelfstandig of in teamverband, onder begeleiding van één van de projectleiders. Naast het uitvoeren van diverse tekenwerkzaamheden zet je detailleringen op en controleer je productietekeningen van derden. Je neemt actief deel aan het opzetten en uitwerken van projecten en assisteert daarbij met de (BIM-)coördinatie tussen adviseurs, aannemers en leveranciers.

Jouw profiel
Wij zoeken een aankomend technisch ontwerper. Onze ideale kandidaat is een ‘teamplayer’ met bij voorkeur minstens 1 jaar werkervaring als bouwkundig tekenaar heeft een afgeronde opleiding op MBO/HBO niveau. Je kunt goed analytisch denken, maar bent ook praktisch en secuur. Je beheerst  programma’s zoals AutoCad, Revit en Adobe CS. Ervaring met 3D studio en Infraworks en een goede beheersing van de Nederlandse taal is een pré. Heb jij oog voor detail en ben je creatief in het vinden van oplossingen? Dan hebben wij een plek voor jou.

Wij bieden
Het combineren van architectuur en infrastructuur is bij ons diepgeworteld. We ontwerpen utiliteitsbouw, bruggen, sluizen, viaducten, tunnels, tracés, culturele en onderwijsgebouwen, woningbouw, meubels en interieurs. We zijn een groeiend familie bedrijf, met een informeel karakter. Het dienstverband zal worden aangegaan voor een periode van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO voor architectenbureaus.

Solliciteren
Heb je zin om onderdeel van de familie te worden? En kun jij ons team aanvullen met jouw vaardigheden, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Stuur je motivatie met CV en portfolio vòòr 11 mei per mail aan Alle Jan Mulder allejan@qwa.nl

Quist Wintermans Architekten