Het Oversticht
zoekt een:

Programmaleider landschap (32-40 uur)

Werk mee aan de leefomgeving van de toekomst!
Een aantrekkelijke leefomgeving is in balans en inspireert. Daarom geeft Het Oversticht elke plek aandacht: sinds 1925 onafhankelijk, deskundig en creatief.

Het Oversticht zoekt een Programmaleider landschap (32-40 uur)

Werken bij Het Oversticht
Een leefomgeving die dicht bij mensen staat. Met dit doel vult Het Oversticht de wensen van vandaag in met respect voor het verleden en nieuwe betekenis voor volgende generaties. Het maatschappelijk belang staat bij ons op de eerste plaats. Wil jij samen met een team van meer dan veertig mensen impact hebben op de kwaliteit van onze leefomgeving?

Zo maak jij het verschil
Als programmaleider landschap onderzoek je waar de (toekomstige) vraagstukken liggen op het gebied van ruimtelijke kwaliteit en landschap. Verduurzaming, energietransitie en klimaatadaptatie hebben daarbij je speciale belangstelling. Je vindt de balans tussen de urgentie van de verduurzaming en de landschappelijke gevolgen. Dit doe je samen met bewoners, collega’s en partners uit het netwerk zoals overheden en ontwikkelaars.

Wie zoeken wij
Als ervaren landschapsarchitect heb je een duidelijke visie op de langetermijnontwikkelingen en de kansen in het werkveld van landschap en verduurzaming. Je vertaalt jouw visie met opdrachtgevers en collega’s naar concrete opgaven en opdrachten. Je verbindt, smeedt allianties en biedt inspiratie voor je collega’s en partners. Je gaat graag regionaal en lokaal het gesprek aan en pakt nog regelmatig de stift om jouw visie in beeld te brengen. Jouw aandeel aan het publieke gesprek is zichtbaar: online, tijdens lezingen of publicaties in vakbladen. Ons werkveld ligt vooral in Overijssel, delen van Flevoland en Drenthe. We verwachten van je dat je dit deel van Nederland kent.

Wij bieden
De inspirerende omgeving van ons werkgebied en ons kantoor in de binnenstad van Zwolle. Goede ontwikkelingsmogelijkheden en een salaris in overeenstemming met jouw ervaring en verantwoordelijkheid. Het tijdelijk dienstverband van 23 maanden heeft een vast dienstverband tot doel. Het Oversticht heeft een goede eigen arbeidsvoorwaardenreglement en pensioenregeling.

Reageer
Via de vacature op onze website kun je tot 7 mei 2018 reageren met een motivatie en een cv. Bel onze directeur Bart Buijs indien je nog vragen hebt: 038 4213257. Een assessment maakt deel uit van onze sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature programmaleider landschap (32-40 uur)