Academie van Bouwkunst
zoekt een:

Assistent beleidsondersteuning onderzoek

De Academie van Bouwkunst Amsterdam verzorgt onderwijs op masterniveau in de drie disciplines Architectuur, Stedenbouw en Landschapsarchitectuur. De Academie vormt een gemeenschap van 350 studenten, ongeveer 25 vaste medewerkers en jaarlijks circa 350 gastdocenten, afkomstig uit het werkveld. De Academie is een onderdeel van de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten (AHK) en is gehuisvest in een monumentaal gebouwencomplex aan het Waterlooplein.

De Academie van Bouwkunst zoekt een: Assistent beleidsondersteuning onderzoek en onderwijs

Functie-inhoud
De assistent heeft een beleidsondersteunende functie en is verantwoordelijk voor administratieve en organisatorische taken op het gebied van kwaliteitszorg onderwijs, de (her)accreditatie, onderwijsevaluaties en ondersteuning van kwaliteitszorg onderzoek. Naast de organisatie en administratie bestaan de werkzaamheden uit het verzamelen van data, voorbereiden en meeschrijven aan beleidsteksten en het ondersteunen van staf en directie bij rapportages.

De werkzaamheden die voortkomen uit de voorbereiding van de (her)accreditatie van de masteropleiding zijn een belangrijk onderdeel van de functie. Daarnaast houdt de assistent zich bezig met de validatie van het onderzoek en de docentprofessionalisering. De assistent ondersteunt en werkt nauw samen met de onderwijsmanager.

Profiel
De kandidaat:

  • heeft een afgeronde hbo-opleiding;
  • heeft bij voorkeur ervaring met het ondersteunen van een onderwijsaccreditatie en onderzoeksvalidatie;
  • is accuraat als het gaat om organisatie, administratie en documentbeheer;
  • heeft een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (is een vereiste);
  • heeft ervaring met het schrijven van teksten, verslaglegging en het bewaken van afspraken;
  • heeft ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking (Microsoft Office, databases);
  • heeft kennis van managementondersteunende methoden en werkwijzen;
  • heeft de volgende persoonlijke eigenschappen: een goed samenwerkings- en inlevingsvermogen, een dienstverlenende instelling, een alerte en signalerende houding en is in het bezit van communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke aanstelling voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. De functie is gewaardeerd in schaal 9 (minimaal € 2638,45 bruto en maximaal € 3635,26 bruto per maand bij een volledige werkweek). De cao-hbo is van toepassing. Hierbij hoort een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joseefke Brabander, manager bedrijfsvoering via tel. 020-5318218. Sollicitaties, voorzien van curriculum vitae, kunt u richten aan Sanne Blok via vacature-avb@ahk.nl. De inzendtermijn sluit op 25 april 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Academie van Bouwkunst Amsterdam