Inbo
zoekt een:

Bestuurssecretaris

Inbo zoekt professionele ondersteuning bestuur
Wil jij een ambitieuze en superleuke baan waarin je kunt laten zien dat jij hét organisatietalent bent dat ons kan helpen?

Wat ga je bij ons doen?
Wij bieden je een interessante en uitdagende baan met volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Jij helpt het bestuur prioriteiten te stellen en continuïteit te borgen in de ontwikkeling van onze complexe en boeiende organisatie.

Als bestuurssecretaris voel jij je thuis in een zelfstandige, signalerende en coördinerende rol. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en deze helpen jou bij de diverse werkzaamheden, zoals het doen van voorstellen, het ontwikkelen en/of aanpassen van beleid maar ook het voorbereiden en notuleren van vergaderingen en het praktisch organiseren van de agenda’s. De werkzaamheden zullen we samen verder vaststellen. Je bent daarnaast regelmatig in gesprek met de HR-afdeling en de controller.

We bieden flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, met Amsterdam als vaste uitvalsbasis en regelmatig ook afspraken in een van onze andere vestigingen: Woudenberg, Eindhoven, Rotterdam en Heerenveen. Het betreft een aanstelling (32 – 40 uur per week) voor 7 maanden, met daarna bij wederzijds enthousiasme de mogelijkheid tot verlenging en aansluitende doorgroeimogelijkheden.

Wie zijn wij?
Inbo is een breed georiënteerd architectenbureau, met meer dan 200 creatieve medewerkers, die werken onder leiding van 15 partners. Het bureau is eigendom van de partners en de medewerkers. Met elkaar werken wij aan een grote diversiteit aan projecten, met een belangrijke focus op (sociale) duurzaamheid. Van de 15 partners zijn er 4 die in deeltijd als bestuur verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse leiding van het bureau.

En jij?
Jij bent een academisch opgeleid talent dat het bestuur inhoudelijk en praktisch wil ondersteunen in haar taken binnen en buiten de organisatie. De bestuurssecretaris die wij zoeken:

  • heeft een academisch denk- en doe-niveau, met bijvoorbeeld een achtergrond in bestuurskunde of bedrijfskunde. Maar dit mag ook kunstgeschiedenis zijn. Zolang je georiënteerd bent op bestuurlijke processen.
  • is integer en sensitief;
  • is samenwerkingsgericht en zoekt verbinding binnen en buiten de organisatie;
  • kan goed hoofd- en bijzaken scheiden;
  • is enthousiast, energiek en flexibel;
  • is een hands-on organisatietalent;
  • heeft ambitie, creativiteit en doorzettingsvermogen;
  • heeft een rijbewijs en is bereid door het hele land te werken;
  • heeft affiniteit met ons werkveld.

Herken jij je in dit profiel en heb je interesse in deze baan? Stuur dan voor 7 mei 2018 een mail met cv en motivatiebrief naar hr@inbo.com. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 15 mei 2018 in Amsterdam. Wil je meer weten, bel dan met Lotte Flick (06 15 00 28 67).

*acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.