De Twee Snoeken
zoekt een:

Allround 3D tekenaar/modelleur

Wat we verwachten

Je werkt als bouwkundige aan projecten voor WoonConnect. Ervaring met Revit en affiniteit met IT zijn een pré. Ben je een harde werker uit de omgeving van ’s-Hertogenbosch en voel je je op je plek in een dynamische omgeving? Dan kun jij ons team wellicht versterken!

Wat we bieden

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een dynamisch en informeel bedrijf waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontplooien. Het salaris is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring. Je valt onder de CAO voor architectenbureaus. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn dan ook uitstekend.

Wat jij gaat doen

Als bouwkundig tekenaar/modelleur werk je in een team van tekenaars/modelleurs en programmeurs aan verschillende nieuwbouw- en renovatieprojecten. Je maakt technische tekeningen op basis van een ontwerp, maar brengt ook bestaande situaties van woningen en utiliteitsgebouwen in kaart. Vervolgens maak je de CAD-informatie geschikt voor de WoonConnect configurator. Samen met je collega’s denk je na over de flexibele opbouw van het configureerbare model en geef je vorm aan de projectwebsite.

Wie we zijn en wat we doen

De Twee Snoeken is een softwareontwikkelaar voor de bouw én multidisciplinair architectenbureau. In ons pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch werken architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, bouwfysici, ICT’ers en grafisch vormgevers. De medewerkers van De Snoeken zijn enthousiast en gedreven. In een ongedwongen sfeer werken we hard aan het bereiken van onze doelen. Binnen de teams draagt iedereen verantwoordelijkheid voor zijn eigen werk, maar we gaan er ook van uit dat alle collega’s meedenken over mogelijke verbeteringen in het ontwikkelproces en het eindproduct.

In ons meest recente product komen architectuur en ICT echt bij elkaar: WoonConnect is een ICT-innovatie op het gebied van klantgericht bouwen. Geen andere woningconfigurator is zo flexibel en kan zoveel bouwkundige informatie verwerken én leveren. Niet voor niets gebruiken steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, ’s-Hertogenbosch en Oss WoonConnect al voor wijkprojecten op het vlak van duurzaamheid en zorg. In de unieke ICT-infrastructuur wordt de gebouwde omgeving (woningbouw- en utiliteitsprojecten, renovatie en nieuwbouw) digitaal één op één overgenomen.

Het resultaat is een soort digitale klei, waarmee eindgebruikers hun woning helemaal kunnen aanpassen aan hun eigen wensen. De applicaties zijn volledig web-based en de structuur van de modellen zorgt voor maximale vrijheid.

Ervaring: kennis van bouwkundig 3D tekenen/ modelleren (BIM)

Competenties: zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken, gedisciplineerd, leergierig

Opleiding: HBO Bouwkunde

Aantal uren: 36 – 40 uur per week

Startdatum: in overleg

Interesse?

Solliciteer dan naar deze functie door een korte motivatie en je cv te mailen naar henk.van.evert@tweesnoeken.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen Semeijn of Henk van Evert via 073 614 04 07.

Allround 3D tekenaar/modelleur