OD205SL B.V.
zoekt een:

Planologisch medewerker

Trots en bescheiden; ervaren en onbevangen; optimistisch en ernstig. Wij zijn OD205. Ontwerpers en adviseurs voor stadsontwerp, ruimtelijke ordening, landschapsontwerp en conceptontwikkeling.

Wij zijn op zoek naar een

Planologisch medewerker

Als planologisch medewerker werk je samen met de projectleider aan tal van bestemmingsplannen in het hele land. Je tekent de verbeeldingen en assisteert in het schrijven van toelichtingen en/of regels.

Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in onze informele omgeving en past in ons kleine team van professionals. We werken met veel plezier en enthousiasme voor verschillende opdrachtgevers en aan verschillende opgaven. Naast je dagelijkse werkzaamheden word je ook gevraagd om mee te denken in de andere projectgroepen. Je vindt het boeiend om mee te denken over alle relevante ontwikkelingen met betrekking tot de omgevingswet. Je krijgt de ruimte om zaken op jouw manier aan te pakken, terwijl je ook onderdeel bent van een breed team.

Ben je flexibel en kun je goed schakelen tussen steeds verschillende opgaven en wil je met ons meegroeien? Kun jij tegen een redelijk hectische werkomgeving en werk je ook dan zonder fouten? En kun je goed overweg met Autocad? Dan leren we jou graag kennen.

Wij bieden jou een omgeving waarin ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen, een collegiaal-vriendschappelijke sfeer en werktijden die jou een sociaal leven laten leiden. Mail je sollicitatie met motivatie en cv naar sollicitatie@od205.nl

Wil je eerst meer informatie over deze vacature, bel dan met Ralf Hottenträger op 010-303 12 77.

Meer info - more information