OD205SL B.V.
zoekt een:

JURIDISCH PLANOLOOG | SENIOR OF MEDIOR

Trots en bescheiden; ervaren en onbevangen; optimistisch en ernstig. Wij zijn OD205. Ontwerpers en adviseurs voor stadsontwerp, ruimtelijke ordening, landschapsontwerp en conceptontwikkeling.

Wij zijn op zoek naar een

Juridisch Planoloog

Je belangrijkste werkzaamheden betreffen het voorbereiden en opstellen van bestemmingsplannen. Je onderhoudt de dagelijkse contacten met de opdrachtgevers (vaak gemeenten) en jij ziet toe op een juiste en tijdige aanlevering van de bestemmingsplannen. Daarnaast stel je offertes op en denk je mee over onze visie op alle ontwikkelingen met betrekking tot de omgevingswet.

Als juridisch planoloog bij OD205 ben jij de spil waar het om draait op het gebied van Ruimtelijke Ordening. Je bent zowel uitvoerend als strategisch bezig. Je krijgt alle ruimte om het op jouw manier aan te pakken en je bent onderdeel van een team waarin je wordt gevraagd om mee te denken. Het is belangrijk dat je deze vrije rol aandurft, daar staat heel veel ontwikkelingsruimte tegenover.

Daarom zijn we op zoek naar iemand die er voor wil gaan, die mee wil groeien met ons bureau en die goed kan schakelen tussen steeds verschillende vragen en opdrachten. Je kunt goed samenwerken, en je staat stevig in je schoenen. Iemand met doorzettingsvermogen en een duidelijke visie op het vak. Je bent communicatief vaardig en beleidsmatige en juridische taal kent geen geheimen voor je.

Wij bieden jou een omgeving waarin ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen, een collegiaal-vriendschappelijke sfeer, werktijden die jou een sociaal leven laten leiden én de mogelijkheid steeds meer verantwoordelijkheid te pakken.
Heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring wil je dat wij jou gaan leren kennen?
Mail je sollicitatie met motivatie en cv naar sollicitatie@od205.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ralf Hottenträger op 010-303 12 77.

Meer info - more information