Inbo
zoekt een:

stagiair bouwkunde

Amsterdam Woudenberg Eindhoven Heerenveen

Een mooi plaatje maken is één ding. Het kunnen bouwen is een tweede. Laat staan ook over 10 jaar nog een foto kunnen maken waar je trots op bent. Als schakel tussen architect en aannemer maken onze bouwkundigen plannen haalbaar en uitvoerbaar, binnen de esthetische kaders. Natuurlijk doen we dat in BIM; samen met andere ontwerpende en uitvoerende partijen werken wij integraal samen in steeds slimmere 3D modellen.
Inbo zoekt enthousiaste en nieuwsgierige stagiairs voor ondersteuning in uitwerking van projecten. Een nieuwsgierig, energiek en communicatief iemand die snel veel wil leren in een jong en dynamisch team van architecten en bouwkundigen.
We bieden interessante stageplek met stagevergoeding. We werken binnen het team aan zeer diverse en aansprekende opgaven en bieden verschillende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Er zijn verschillende locaties waar je terecht zou kunnen voor je stage.

Wat ga je doen?
• Ondersteunen van bouwkundigen bij de technische uitwerking van projecten

Wat breng je mee?
• Kennis van Revit en Autocad is een pré
• Je studeert Bouwkunde aan een Hogeschool en zit in je derde of vierde jaar
• Je bent vanaf september, minimaal 4 maanden beschikbaar voor 32-40 uur per week

Contact
Heb je belangstelling voor deze vacature, stuur je motivatie en cv aan HR@inbo.com. Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem contact op met Anouk Rinia, 06-15376769.
*acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.