KAW
zoekt een:

Stagiair Bouwkunde te Eindhoven

KAW architecten en adviseurs is een bijzonder bureau. Onze ambitie is stedelijke, ruimtelijke en sociale vernieuwing in stad en dorp vooruit helpen. Met mooie ontwerpen, goed onderzoek, duurzame techniek en resultaatgericht projectmanagement. In Eindhoven richten we ons voornamelijk op (sociale) woningbouw, zowel groot als kleinschalig, scholen en dorpshuizen. We werken met 70 mensen vanuit Groningen, Rotterdam en Eindhoven.

KAW zoekt een enthousiaste student(e) die:

  • bij onze architecten en bouwkundig tekenaars wil stagelopen
  • zich wil ontwikkelen in het ontwerpen en bouwtechnisch uitwerken van diverse projecten
  • affiniteit heeft met duurzaamheid, mensen en het milieu
  • ervaring met Archicad is een pré, maar niet noodzakelijk
  • kennis van het Adobe pakket heeft
  • initiatieven durft te nemen
  • open staat om te leren
  • de Nederlandse taal goed beheerst zowel mondeling als schriftelijk.

Periode en locatie
Stageperiode: September 2018 voor minimaal 5 maanden
Locatie: Eindhoven

KAW biedt
 een stagevergoeding van € 316,- per maand o.b.v. 40 uur per week werken
 iedere dag een gratis lunch!
 een enthousiasmerende werkomgeving
 begeleiding in het werk en de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen waarin jij dat wil!
 leerzame en mooie projecten waaraan je mag werken
 een werkplek in de binnenstad van Eindhoven met dakterras

Als stagiair werk je mee in verschillende projectteams, aan diverse plannen op zowel architectonisch als stedenbouwkundig gebied. Je maakt studies, analyses, maquettes maar helpt ook mee met de technische uitwerking van projecten. Door de multidisciplinaire benadering van KAW werk je veel samen met ontwerpers, projectarchitecten en projectmanagers. We garanderen een zeer leerzame stage waarin je mogelijkheden krijgt het vak écht te ontdekken en een belangrijke bijdrage te leveren aan de projecten. Bij KAW Eindhoven werken 10 medewerkers.

Ervaring van een oud stagiair:
Teun Prins – Avans Academie voor bouw en infra – HBO bouwkunde – 21 jaar
Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de opleiding en loop ik stage bij KAW architecten te Eindhoven. Mijn eerste stage heb ik gedaan bij een aannemers bedrijf. Dit is een hele andere tak van de bouwkunde dus ik was nu bewust op zoek naar een stage bij een architectenbureau.
De werkzaamheden die ik tijdens mijn stage doe zijn afwisselend en op meerdere aspecten leerzaam. KAW biedt een vriendelijke en fijne leeromgeving om praktijkervaring op te doen.
Ook leer ik tijdens deze stage veel op het gebied van tekensoftware. Een stage bij KAW zou ik daarom zeker aan anderen aanraden!

Interesse? Ben jij de student die wij zoeken? Super! Mail dan je CV, motivatiebrief en (eventueel) portfolio naar: Marjo Struif Bontkes, P&O adviseur. personeelszaken@kaw.nl.

Meer info - more information