Hollandse Nieuwe concepts & design BV
zoekt een:

bouwkundig tekenaar

Hollandse Nieuwe is een toonaangevend bureau voor interieur architectuur gevestigd in Amsterdam Noord. Wij werken voor nationale en internationale opdrachtgevers. Complexiteit en schaalgrootte varieert van 500 m² tot meer dan 40.000 m².

Kijk je uit naar het werken bij een groeiend creatief bureau in Amsterdam Noord (nu 12 mensen)? En voelt jij je thuis in een rol waarin je pro actief verantwoordelijkheid neemt voor het verder uitwerken en concretiseren van ontwerpen en verrichten van ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van interieurontwerper/-architecten?

De functie kent naast technische ook esthetische aspecten. En je verricht het tekenwerk in alle fasen van een project, bijvoorbeeld het uitwerken van bouwkundige plattegronden/ deeltekeningen en meubeltekeningen.
Je bent je accuraat en bekend met de relevante wet en regelgeving. Je bent een vrolijk en open persoon, stressbestendig en trekt meteen aan de bel als je hulp nodig helpt. Relevante competenties voor deze functie: samenwerken, zelfdiscipline, vakkundigheid, nauwkeurigheid, duurzaamheid en technisch inzicht.
Je beschikt uiteraard over goede kennis en ervaring met technische tekenprogramma’s (AutoCAD/sketchUp, Revit), officepakket en Photoshop.

Voldoe je aan bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd, mail dan nu jouw motivatiebrief en cv naar: info@hollandse-nieuwe.com onder vermelding van ‘bouwkundig tekenaar’. Wij maken graag kennis met jou.