Cruz Y Ortiz
zoekt een:

Projectcoördinator | ervaren architect

Cruz y Ortiz is op zoek naar een ervaren architect om het werk voortvloeiend uit de huidige groei in ons portfolio te coördineren en ervoor te zorgen dat de junior professionals op kantoor goed begeleid en ondersteund worden. Je zult tevens op pad gaan, een of meerdere ontwerpteams aansturen, een bouwbezoek doen of een overleg met een gemeentelijke instantie voeren. Wil je onderdeel zijn van ons groeiende bedrijf, zelf doorgroeien in coördinerende vaardigheden en heb je goede integrale ontwerp- en coördinatie capaciteiten, dan is Cruz y Ortiz op zoek naar jou!

Jij
Jij bent een persoon die meedenkt, regelt, voorstellen doet, goed communiceert, dialoog niet uit de weggaat en werk uit handen neemt. Je bent architect en hebt interesse in organisatie, processen en financiën. Hiertoe beschik je over bouwkundig inzicht en hebt grote affiniteit met de visie en ambitie van Cruz y Ortiz Architecten. Je bent flexibel en je bent positief kritisch naar jezelf en anderen. Je bent niet volleerd, maar groeit mee in de organisatie.

Jouw functie
In deze functie, beheer je één of meerdere projecten tegelijkertijd vanaf de initiatieffase (o.a. het opstellen, beheren en/of bewaken van PvA’s en offertes) en begeleidt de medewerkers op kantoor vanaf de ontwerpfase tot en met oplevering. Je beheert de interne bureauplanning en draagt bij aan het kwaliteitssysteem. Je werkt aan verschillende (deel-)projecten in alle fasen van een bouwproces: van eenvoudig tot zeer complex en behoudt het totaaloverzicht binnen meerdere te managen projecten. Je zult ten minste een eigen project onder je hoede krijgen.

Jouw profiel
Je hebt aantoonbare ervaring met integrale ontwerpaspecten, detaillering en materialisatie en je weet de inbreng van alle adviseurs goed in te plannen en logisch samen te brengen. Je hebt een vooruitziende blik. Je bent flexibel inzetbaar, nieuwsgierig en snel van begrip. Je kan goed anticiperen en schakelen tussen diverse projecten en behoudt overzicht. Je weet de stand van het werk bondig en concreet te communiceren.

Jouw vaardigheden
Je kan je ideeën goed presenteren met de media die daar het beste bij passen. Je krijgt energie van samenwerken, weet je collega’s op waarde in te schatten en kennis goed te delen. Je hebt passie voor de maakbaarheid van architectuur, hebt hoge affiniteit met het Label Cruz y Ortiz en weet binnen deze gegeven kaders en DNA, positieve invulling aan je werk te geven. Je beschikt over uitstekend gevoel voor architectonische presentaties. Je beschikt over heldere communicatieve vaardigheden in woord en beeld.

Jouw opleiding/ en ervaring:
Een bouwkundige opleiding aan een Technische Universiteit of Academie van Bouwkunst
5-8 jaar werkervaring, waarvan 2-5 jaar aantoonbare vergelijkbare werkervaring met met management en coördinatieverantwoordelijkheid binnen projecten / bureau.
,Je hebt professionele ervaring met het werken in BIM-processen
Je beschikt over een goede marktkennis
Je bent up to date qua wet- en regelgeving
Je hebt goede software kennis en –skills (Revit, AutoCAD, SketchUp, Indesign, Photoshop, maar ook Word / Excel / PPT) en hebt dit professioneel toegepast.
Je beheerst de Nederlandse taal volledig en wet je goed uit te drukken in het Engels;
Kennis / beheersing van de Spaanse taal is mooi meegenomen.

Cruz y Ortiz
Cruz y Ortiz Amsterdam is een Nederlandse BV, gelieerd aan het Spaanse moederbedrijf Cruz y Ortiz Arquitectos. De acquisitie wordt volledig vanuit Nederland gedaan en met succes. De reikwijdte is vooralsnog Nederland en België. In Nederland werkt het bureau aan projecten in Amsterdam, Utrecht, Diemen en Den Haag.

De ontwerprealisatie vindt grotendeels plaats in Nederland, waarbij zowel de expertise van de twee partners Antonio Cruz en Antonio Ortiz nuttig ingezet wordt alsmede de (ontwerp- & uitwerk-)capaciteit van collega’s uit Spanje. De mate van betrokkenheid van de partners is relatief hoog.

De Nederlandse BV geniet een geprivilegieerde zelfstandigheid, waarbij de bureaus elkaars krachten duidelijk erkennen. Momenteel is Cruz y Ortiz Amsterdam groeiende van 6 naar 8 en wellicht 10. Je komt terecht in een compact nieuw team en draagt actief hier aan bij. Er staan meerdere vacatures open. Het lopende werk moet herverdeeld worden en het nieuwe werk ondergebracht. De organisatie is vrij plat en in ontwikkeling. Je inzetbaarheid flexibel. Actieve input, optuigen van procedures, het nemen van nieuwe initiatieven worden sterk gewaardeerd.

Deadline 18 mei. Kandidaten worden gevraagd een C.V. en beknopt portfolio (waaruit eigen bijdrage blijkt), te sturen naar administratie@cruzyortiz.com en CC. naar murielhuisman@cruzyortiz.com.