LEVS architecten
zoekt een:

architect

LEVS architecten bestaat uit een team van ongeveer 40 jonge en enthousiaste mensen. We zitten op een prachtige locatie aan het water in het Oostelijk havengebied in Amsterdam. We werken aan een breed palet van opdrachten in de woningbouw, stedenbouw, herbestemming, zorg, commercie en aan gemengde projecten.

Bij LEVS architecten hanteren we als uitgangspunt dat betekenisvolle architectuur invloed heeft op mensen en hun omgeving. Wij ontwerpen gebouwen met waarde voor de klant èn voor de samenleving, in de Hollandse traditie van betaalbaarheid en hoge kwaliteit. De uitdagingen die wij daarbij tegenkomen zijn verschillend, maar onze betrokkenheid bij de opgave is steeds hetzelfde. Duurzaamheid en BIM nemen vanaf de start van elk project een vanzelfsprekende plaats in.

Wij zijn op zoek naar een talentvolle ARCHITECT

Binnen het bureau ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitwerken van projecten. Je werkt daarbij samen met een van de architect-partners. Hierbij is een heldere en transparante communicatie met de opdrachtgever en overige betrokken partijen van belang.

Wie zoeken wij?

  • Je bent een ambitieuze, getalenteerde en enthousiaste ontwerper/architect met 5-8 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt een academische opleiding en bent onderzoekend en nieuwsgierig ingesteld en hebt veel energie.
  • Je hebt grote ervaring in de (gestapelde) woningbouw en bij voorkeur ook in stedenbouw, zorg- en combinatieprojecten.
  • Je bent een consistente en sterke ontwerper en beschikt over goede communicatieve eigenschappen, presentatievaardigheden en een sterke visuele verbeeldingskracht. Je hebt oog voor detail en materialisatie.
  • Je kan goed presenteren en het bureau vertegenwoordigen.
  • Je hebt een zelfstandige en flexibele houding en een goed bewustzijn van je eigen rol en je mogelijkheden.
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden je een dynamische omgeving met betrokken collega’s en een prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO. De aanstelling is in principe fulltime, maar 32 uur is bespreekbaar. Datum indiensttreding is zo spoedig mogelijk.

Wil je meer weten over werken bij LEVS, of is je interesse al voldoende gewekt om meteen te solliciteren, dan horen we graag van je! Stuur je portfolio, voorzien van een bondige motivatie, naar vacature@levs.nl of schriftelijk naar LEVS architecten t.a.v. Marieke van der Meer, Postbus 2182, 1000 CD Amsterdam o.v.v. ‘vacature architect’.