LEVS architecten
zoekt een:

ontwerper/projectleider

LEVS architecten bestaat uit een team van ongeveer 40 jonge en enthousiaste mensen. We zitten op een prachtige locatie aan het water in het Oostelijk havengebied in Amsterdam. We werken aan een breed palet van opdrachten in de woningbouw, stedenbouw, herbestemming, zorg, commercie en aan gemengde projecten.

Bij LEVS architecten hanteren we als uitgangspunt dat betekenisvolle architectuur invloed heeft op mensen en hun omgeving. Wij ontwerpen gebouwen met waarde voor de klant én de samenleving, in de Hollandse traditie van betaalbaarheid en hoge kwaliteit. De uitdagingen die wij daarbij tegenkomen zijn verschillend, maar onze betrokkenheid bij de opgave is steeds hetzelfde. Duurzaamheid en BIM nemen vanaf de start van elk project een vanzelfsprekende plaats in.

Ter versterking zoeken we een ambitieuze ONTWERPER-PROJECTLEIDER

In deze functie werk je samen met een van de architect-partners en assistent (technisch) ontwerpers aan het ontwerpen van uitdagende projecten in de woningbouw, stedenbouw, herbestemming, zorg en commercie.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding architectuur aan de TU of Academie van Bouwkunst.
  • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring.
  • Je beschikt over ervaring en goede projectmanagement kwaliteiten waarmee je de voortgang, planning en kwaliteit van de ontwerpen bewaakt.
  • Je bent sterk in het bedenken en uitwerken van concepten, waarbij je oog hebt voor economische en praktische consequenties.
  • Je bent initiatiefrijk en hebt goede communicatieve vaardigheden en je kunt goed presenteren en het bureau vertegenwoordigen.
  • Je kunt goed zelfstandig werken maar je bent ook een teamspeler die zich inzet voor een gestroomlijnd ontwerpproces.
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal (vereiste).
  • Je hebt ervaring met MS Office, Archicad, Solibri en het samenwerken in BIM met andere partijen is een pré.
  • Je hebt kennis van SketchUp, InDesign, PhotoShop en Artlantis.

Wij bieden je een dynamische omgeving met betrokken collega’s en een prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO. De aanstelling is in principe fulltime, maar 32 uur is bespreekbaar. Datum indiensttreding is zo spoedig mogelijk.

Wil je meer weten over werken bij LEVS, of is je interesse al voldoende gewekt om meteen te solliciteren, dan horen we graag van je! Stuur je portfolio, voorzien van een bondige motivatie, naar vacature@levs.nl of schriftelijk naar LEVS architecten t.a.v. Marieke van der Meer, Postbus 2182, 1000 CD Amsterdam o.v.v. ‘vacature ontwerper-projectleider’.