studio modderman
zoekt een:

HTS stagiair

Denken, durven, doen! Ben je klaar voor wat essentiële praktijkervaring? Ben je geïnteresseerd in ontwerpen, maar ook in het daadwerkelijk realiseren van architectuur, bouwen dus?
Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde studenten Bouwkunde, bij voorkeur met een afgeronde opleiding aan de HTS die willen assisteren met ontwerpen, technisch-tekenen, maquettes en presentaties maken.

Voor een stageperiode van minimaal 3 maanden kun je bij ons gevarieerde ervaring opdoen met projecten in alle fases van het ontwerpproces. We werken aan projecten van interieur, transformaties van bestaand vastgoed, tot woningbouw met speciale aandacht voor circulariteit en duurzaamheid. Omdat we een klein bureau zijn, krijg je veel verantwoordelijkheid en diversiteit op je bord.

Wij vragen: een gedreven, harde werker die in creatieve oplossingen denkt en het leuk vindt om dingen en details uit te zoeken. Vaardigheid in Adobe, Autocad en Sketch up.
Wij bieden: een uitdagende werkomgeving in centrum Amsterdam met een klein, praktisch en gezellig team.

Sollicitaties voorzien van cv en portfolio richten aan: info@studiomodderman.com en geef dan je beschikbare periode aan.

studiomodderman.com