LIAG architecten en bouwadviseurs
zoekt een:

bouwkundig tekenaar

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwkundig tekenaar met voorkeur ervaring met ArchiCAD. We zoeken een collega met een MBO of HBO achtergrond en met passie voor architectuur. Je hebt 2 tot 5 jaar relevante werkervaring. Je werkt zowel zelfstandig als ook in teamverband en je kan secuur werken op verschillende schaalniveaus en in alle fases van een project.

Functie-eisen op een rij:

  • MBO of HBO afgerond
  • minimaal 2 jaar ervaring in bouwkundig tekenwerk voor utiliteitsbouw
    – zelfstandig werken en in teamverband
  • sterke voorkeur voor kandidaten met ArchiCAD ervaring

LIAG is …
een internationaal opererend architectenbureau met opdrachten in Europa en daarbuiten. Op dit moment werken we met ca. 25 enthousiaste medewerkers aan zeer diverse projecten – met name in de utiliteitsbouw en gezondheidszorg. Het internationale team van LIAG werkt binnen een dynamische omgeving met veel plezier aan uiteenlopende opdrachten. 
Belangrijke thema’s binnen LIAG zijn vooraanstaande architectuur, gezonde, duurzame gebouwen, kwaliteit, kostenbewust met oog op het detail en last but not least: happy buildings.

LIAG biedt…
een uitdagende baan waarin je werkt in een open, informele en collegiale sfeer. Je wordt onderdeel van een jong creatief en internationaal team waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Je bent vier of vijf dagen per week beschikbaar.

Contactinformatie
Heb je interesse? Stuur dan jouw CV met motivatiebrief op naar info@liag.nl o.v.v. ‘sollicitatie vacature bouwkundig tekenaar’

LIAG