LIAG architecten en bouwadviseurs
zoekt een:

Junior Architect

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een talentvolle junior architect met voorkeur ervaring met ArchiCAD. Wij zoeken een collega met een academische achtergrond en met passie voor architectuur. Je bent een krachtige ontwerper en je werkt zowel graag in een team als zelfstandig. Je hebt 2 tot 5 jaar relevante werkervaring

Functie-eisen op een rij:

  • 2 tot 5 jaar werkervaring
  • Een afgeronde opleiding WO architectuur of academie van bouwkunst
  • zelfstandig werken en in teamverband
- ervaring met ArchiCAD ervaring of vergelijkbare 3D-software

LIAG is …
een internationaal opererend architectenbureau met opdrachten in Europa en daarbuiten. Op dit moment werken we met ca. 25 enthousiaste medewerkers aan zeer diverse projecten – met name in de utiliteitsbouw en gezondheidszorg. Het internationale team van LIAG werkt binnen een dynamische omgeving met veel plezier aan uiteenlopende opdrachten. 
Belangrijke thema’s binnen LIAG zijn vooraanstaande architectuur, gezonde, duurzame gebouwen, kwaliteit, kostenbewust met oog op het detail en last but not least: happy buildings.

LIAG biedt…
een uitdagende baan waarin je werkt in een open, informele en collegiale sfeer. Je wordt onderdeel van een jong creatief en internationaal team waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Je bent vier of vijf dagen per week beschikbaar.

Contactinformatie 
Heb je interesse? Stuur een mail met motivatiebrief, CV en portfolio (max 6mb) naar: info@liag.nl o.v.v. ‘sollicitatie vacature junior architect

LIAG