ZILT architecten
zoekt een:

talentvolle architect

ZILT architecten is een architectenbureau dat zich bezig houdt met zeer diverse opdrachten van verschillende schaalniveaus. Onze opdrachten-portefeuille omvat onder andere, particuliere woonhuizen, woningbouw, utilitaire gebouwen en stedenbouwkundige studies en ontwerpen.
ZILT architecten is gevestigd in het Da Vinci Bedrijvenhuis, een dynamische plek en creatieve broedplaats vlakbij het Westergasterrein in Amsterdam-West. Op het terrein is een lunchroom / restaurant en gratis parkeren behoort tot de mogelijkheden.

Functieprofiel:
Je bent ambitieus, getalenteerd en representatief. Binnen het bureau ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitwerken van projecten. Je werkt daarbij samen met een van de architect-partners. Je hebt zeer goede communicatieve eigenschappen, kan zelfstandig werken, goed presenteren en het bureau vertegenwoordigen indien nodig. Je bent onderzoekend ingesteld en hebt ervaring met woningbouw. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Je bent bouwtechnisch onderlegd en hebt oog voor het detail. Als architect/ontwerper ben je verantwoordelijk voor de esthetische, functionele en bouwkundige kwaliteit van een project. Je beheerst de Nederlandse taal en hebt ervaring met Adobe, Microsoft, Vector Works en Sketchup. Kennis van BIM (Revit) is een pré.

Inschaling:
Conform de CAO voor architectenbureaus

Wij zien je motivatie, CV en portfolio graag tegemoet.
Stuur deze naar jenny@ziltarchitecten.nl
o.v.v. ‘sollicitatie’ ter attentie van Jenny van Heeringen
(32-40 uur p/w)