DELVA Landscape Architects / Urbanism
zoekt een:

Technisch Tekenaar/ Ontwerper

DELVA Landscape Architects Urbanism is een jong en groeiend bureau gespecialiseerd in landschapsarchitectuur, stedenbouw en onderzoek in binnen- en buitenland. Door onze groeiende portfolio is DELVA Landscape Architects op zoek naar een Technisch Tekenaar/ Ontwerper ter versterking van ons team in Amsterdam.

Wie zoeken wij? Een ervaren en enthousiaste technieker op HBO niveau met minimaal 2 jaar ervaring bij voorkeur afgestudeerd aan Larenstein met de richting techniek of tuinarchitectuur. Een tekenaar met creatieve grafische vaardigheden die de verbinding kan maken tussen ontwerp en uitvoering waarbij er nauw wordt samengewerkt met de ontwerpers en opdrachtgevers.

Je bent een technieker met uitstekende vaardigheden op het gebied van Autocad, 3D en Adobe. Je hebt kennis van beheerplannen en beheerbestekken en van stedelijke en landschappelijke beplantingen. Je vindt het leuk om in teamverband te werken maar kan ook goed zelfstandig een opdracht uitvoeren. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

DELVA Landscape Architects is opgericht in 2008 en bestaat inmiddels uit 15 medewerkers op het gebied van landschap, stedenbouw en urbanism. We hebben gevarieerde en uitdagende opgaven in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast hebben we een breed netwerk van diverse specialismen waar we onze krachten mee bundelen in uiteenlopende projecten. Ons team op de Hoogte Kadijk bestaat uit leuke en betrokken collega’s op een mooie werkplek in hartje Amsterdam.

Wat kunnen wij je bieden? De kans om jezelf verder te blijven ontwikkelen en betrokken te zijn bij de ontwikkeling en realisatie van mooie projecten. Werken aan gevarieerde en uitdagende opgaven.  Gedreven collega’s en een inspirerende werksfeer.

Geïnteresseerd? Stuur je cv met portfolio naar jobs@delva.la . Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sander van den Bosch via 020-2209078.

Vacatures DELVA LA Amsterdam