AAArchitects
zoekt een:

Talentvolle Ontwerper

AAArchitects is een groeiend architectenbureau met een hoog ambitieniveau. We werken aan nieuwbouw en renovatie projecten voor nationale en internationale klanten. Hierbij is sprake van een integrale aanpak, waarbij het gebouw, de installaties, het interieur & meubilair en het terrein binnen het bureau worden bedacht, uitgewerkt en gecoördineerd.

Voor de versterking van ons team zoeken wij een talentvolle

(ASSISTENT) ONTWERPER

De functie:
Je werkzaamheden bestaan grotendeels uit het zelfstandig maken van (deel) ontwerpen en materiaalvoorstellen voor onze projecten in samenspraak met en onder supervisie van de Architect. Daarnaast behoort het coördineren van de werkzaamheden van de technisch ontwerper tot jouw werkzaamheden. De door jou gemaakte keuzes dien je goed te kunnen motiveren en presenteren, zowel in het Nederlands als in het Engels.
De functie vergt een zekere mate van zelfstandigheid. Je neemt deel aan overleg met collega’s, opdrachtgevers en gemeente. Je kunt je helder uitdrukken en gestructureerd werk leveren.

Functievereisten:

  • Een Architectuur opleiding op WO-niveau (TU)
  • 5-10 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Uitstekende beheersing van minimaal Autocad, Photoshop en MS Office.
  • Kan goed detailleren, dus naast standaard zeker ook vernieuwend, creatief en toch technisch haalbaar.
  • Uitstekend gevoel (passie) voor esthetiek en ruimtelijk inzicht.
  • Je bent creatief en open minded.
  • Goede kennis van materialen en bouwregelgeving.
  • Spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels

Het dienstverband:
Het betreft een contract voor 40 uur/week, conform de CAO voor architectenbureaus. De inschaling vindt plaats op basis van opleidingsniveau en (relevante) werkervaring.
Werken op freelance basis behoort tot de mogelijkheden.

Voldoe je aan deze eisen en voel je je aangesproken door ons werk, stuur dan kan je je motivatiebrief en CV met portfolio of projectenlijst naar bartnitzsche@aaarchitects.nl, t.a.v. dhr. Bart Nitzsche (max. 5 mb).

De sluitingsdatum voor inzendingen is 13 juli 2018. Ontvang je geen bericht voor 20 juli 2018 dan kun je er vanuit gaan dat je niet bent geselecteerd.

Contact Informatie

Contactpersoon: Bart Nitzsche
Bureau / Office: AAArchitects
Plaats: Koninginnegracht 46
2514 AD Den Haag
E-Mail: bartnitzsche@aaarchitects.nl
Website: www.aaarchitects.nl