ZILT architecten
zoekt een:

technisch tekenaar-ontwerper

ZILT architecten is een architectenbureau dat zich bezig houdt met zeer diverse opdrachten van verschillende schaalniveaus. Onze opdrachten-portefeuille omvat onder andere, particuliere woonhuizen, woningbouw, utilitaire gebouwen en stedenbouwkundige studies en ontwerpen.
ZILT architecten is gevestigd in het Da Vinci Bedrijvenhuis, een dynamische plek en creatieve broedplaats vlakbij het Westergasterrein in Amsterdam-West. Op het terrein is een lunchroom / restaurant en gratis parkeren behoort tot de mogelijkheden.

Functieprofiel:
ZILT architecten heeft een zeer divers opdrachtenportefeuille en is gevestigd in Amsterdam in het culturele Da Vinci Bedrijvenhuis dichtbij het Westergasfabriekterrein. Wij zijn een relatief klein bureau waardoor je als medewerker alle facetten van het vak meemaakt. We zoeken een ervaren, enthousiaste en communicatief vaardige bouwkundige tekenaar. Je bent bouwtechnisch onderlegd en hebt oog voor het detail. Binnen het bureau ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitwerken van projecten. Je hebt minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring. Je beheerst de Nederlandse taal en hebt ervaring met Adobe, Microsoft, Vector Works en Sketchup. Kennis van BIM (Revit) is een pré.

Inschaling:
Conform de CAO voor architectenbureaus
Wij zien je motivatie, CV en portfolio graag tegemoet.
Stuur deze naar jenny@ziltarchitecten.nl
o.v.v. ‘sollicitatie’ ter attentie van Jenny van Heeringen
(32-40 uur p/w)