Land-id
zoekt een:

junior landschapsarchitect

Wil jij als junior landschapsarchitect werken aan uitdagende projecten? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om in een compact team te werken aan projecten met uiteenlopende inhoud, in een vaak complexe omgeving met diverse belanghebbenden. Het accent ligt daarbij op regionale gebiedsvisies en strategische advisering in het landelijke gebied.

Ons team van landschapsarchitecten en adviseurs is actief in de werkvelden ruimtelijke kwaliteit, water & ruimte en erfgoed & ruimte. Onze klanten zijn waterschappen, provincies, RWS, gemeenten en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Wat ons bindt is gedrevenheid, scherpte en plezier in het maken van producten waar onze opdrachtgevers mee vooruit kunnen en wij trots op zijn.

Wij zoeken een junior landschapsarchitect die ons team in de volle breedte kan ondersteunen, waardoor je met alle facetten van het vak in aanraking komt. Je draagt samen met je collega’s bij aan de inhoudelijke invulling van verschillende projecten. Je werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit het vervaardigen van kaartmaterialen, visualiseren van visies, (mee)organiseren van en deelnemen aan bewonersavonden en werksessies en het schrijven en opmaken van rapportages.

Wij zoeken iemand die:
• Een HBO- of WO-opleiding heeft als landschapsarchitect;
• Affiniteit heeft met ruimtelijke vraagstukken in het landelijk gebied;
• Analytisch sterk is en het (creatieve) vermogen heeft om te verbeelden;
• Zorgvuldig en precies is, met oog voor detail;
• Een proactieve houding heeft;
• 0 tot 5 jaar werkervaring heeft;
• Beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden (Nederlands);
• Adobe (Illustrator, Photoshop, Indesign) beheerst. GIS is een pré.

Wij bieden jou een stimulerende werkomgeving, waarin je in kleine teams van wisselende samenstelling werkt aan verschillende projecten. Wij geven je veel ruimte om te experimenteren en gelegenheid om verschillende kanten van je professionele vaardigheden en interesses te ontwikkelen. Land-id heeft geen hiërarchie: iedereen wordt gewaardeerd en iedereen heeft inspraak. Er wordt bij ons hard gewerkt en veel gelachen.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een korte motivatie met je portfolio en cv vóór 15 juli 2018 naar info@land-id.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Loes van der Vegt (06 – 50122660) of
Jan Bouman (06 – 52547610).

Voor meer informatie over ons bureau: zie onze website www.land-id.nl.

Land-id