LEVS architecten
zoekt een:

junior secretaresse

LEVS architecten is een middelgroot Amsterdams architectenbureau gevestigd in een prachtig pand aan het water in het Oostelijk Havengebied. Op een grote open vloer met geweldig uitzicht werken we in een atelierachtige omgeving aan uiteenlopende projecten. Het bureau wordt gekenmerkt door een informele werksfeer en een enthousiaste groep van 40 mensen.

We werken in teams met ontwerpers, projectleiders en tekenaars aan de verschillende projecten. Samenwerking en plezier in het werk staan daarbij centraal. Het werk van ons bureau wordt getypeerd door een creatieve en analytische zoektocht naar de kern van elke opgave, vakmanschap in de uitwerking en een actieve en sturende rol in het proces. We werken samen met diverse partijen op verschillende niveaus, zowel nationaal als internationaal. Daarbij spelen flexibiliteit in het denken over samenwerken, open source en kennisversterking een belangrijke rol. Onze kracht is dat wij in dit proces als “spin in het web” optreden.

Als versterking van ons team zoeken wij een junior secretaresse. Jouw rol is het bieden van secretariële, administratieve/organisatorische en facilitaire ondersteuning aan de medewerkers van de organisatie.

De werkzaamheden zijn o.a.: ontvangen van bezoekers, beantwoorden centrale telefoon, agendabeheer, verzorgen van mailingen, kopieerwerk, archiveren, verzorgen van de lunch, bijhouden van kantoorbenodigdheden, up-to-date houden van het adressenbestand etc.

We vragen een MBO werk- en denkniveau. Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en het Engels. Office 365 heeft geen geheimen voor jou. Verder vinden we het belangrijk dat je vanuit jezelf dingen die moeten gebeuren signaleert en ze snel oplost.

De functie is voor 32/40 uur per week. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor architectenbureaus. Datum indiensttreding is in principe half augustus.

Ben je enthousiast geworden, stuur dan z.s.m. maar uiterlijk 27 juli 2018 jouw sollicitatie per e-mail naar vacature@levs.nl o.v.v. ‘vacature junior secretaresse’.