AIDarchitecten
zoekt een:

ARCHITECT / IR-ARCHITECT

OVER het bureau

AIDarchitecten is een multidisciplinair bureau in Malle (Antwerpen), met 12 medewerkers. We zijn op zoek ons team te versterken met een fijne architect of ir.architect.
We bieden een interessante aangename werkplek, zowel qua verloning als uitdagingen. We werken zowel aan stedenbouwkundige projecten, meergezinswoningen, zorg projecten als aan gedetailleerde interieur-en restauratieprojecten.

Overtuigd zijnde dat elk ontwerp ontstaat vanuit de eigenheid van een plek, geholpen door de structuur en de taal van materialen en verhoudingen, is de leidraad in ons werk het nastreven van een zo hoog mogelijke kwaliteit in de ruimste zin van het woord. Hierbij denken wij aan zowel een krachtig concept, een betekenisvol gebouw, een spitsvondige constructie als aan een duurzaam, functioneel en economisch verantwoord gebouw. We trachten te werken vanuit een nederige en respectvolle houding ten opzichte van de omgeving met de nadruk op eerlijke, integere, krachtige bouwwerken, waar tevens ruimte blijft voor poëzie.

JE KWALITEITEN

We zijn op zoek naar een fijne collega, architect of ingenieur architect (met minimum 2 jaar ervaring).
Je maakt deel uit van een multidisciplinair team, en krijgt de kans om het bouwproces van concept tot uitvoering mee op te volgen.

• Passie en een hart voor architectuur.

• Master in architectuur, interieurarchitectuur of ingenieurswetenschappen architectuur.

• Kennis van Autocad en het Adobe-pakket (kennis Revit is een meerwaarde).

• Talenkennis: Nederlands (Engels en Frans is een meerwaarde).

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe uitdaging, stuur dan je portfolio en CV op naar: kb@aidarchitecten.be
Of vul de formulier in op onze website: https://aidarchitecten.be/nl/bureau/vacatures/

We kijken uit naar een verkennend gesprek en een voorstelling van ons bureau en het team!