KOW
zoekt een:

BIM Engineer /Uitwerkend Architect

KOW houdt van ‘de gezonde stad’. Met onze gebouwen maken we aangename ruimtes voor mensen. De betekenis van de plek maakt de ruimtes om in te wonen, werken en verblijven bijzonder. In ons jonge ontwerpteam komen we door onderzoek in ontwerp en techniek tot creatieve, circulaire en maakbare oplossingen.

Voor ons team in Den Haag zijn we op zoek naar een BIM Engineer / Uitwerkend Architect

Wat houdt de functie in?
Je beheerst een goede uitdrukkingsvaardigheid in zowel techniek als ontwerp. Je communiceert gemakkelijk en bent vindingrijk in het zoeken naar oplossingen. Je bent enthousiast over projecten in onderwijs, zorg en woningbouw. Als intermediair tussen ontwerp en engineering ben je creatief op het raakvlak van ontwerp, techniek en maakbaarheid.

Wie ben jij?
We zoeken een collega met gezonde ambitie. Je spreekt goed Nederlands en beheerst het werken met REVIT. Voor deze functie is kennis in bouwtechniek en -regelgeving van belang. Je hebt een afgeronde studie HBO bouwkunde. Een vervolgstudie aan de Academie van Bouwkunst is een pré. Je werkt ordelijk en systematisch en bent gewend om op één dag te schakelen tussen meerdere opdrachten. Het analyseren en uitwerken van een technisch ontwerp pak je met veel plezier op. Eigen initiatief en een goed gevoel voor humor dragen bij aan de cultuur en sfeer op het bureau. Je werkt en denkt op het niveau van een afgeronde HBO opleiding en hebt inmiddels de nodige ontwerpvaardigheden ontwikkeld. Je woont in Den Haag of omstreken.

Wat kunnen we je bieden?
We zijn een hecht team. We werken samen en iedereen wordt ingezet op zijn/haar kwaliteiten. Je krijgt de nodige vrijheid om de functie optimaal te kunnen invullen. We geloven in ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Mocht je op dit moment een vervolgstudie ambiëren of volgen op de academie van bouwkunst bieden we je de nodige (financiële) ondersteuning. We bieden een salaris gebaseerd op kennis en ervaring en compatibel aan de cao voor architectenbureaus.

Neem deze uitdaging aan!
Stuur CV en portfolio met motivatie naar vacature@kow.nl.
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Jill Hofbauer op +31 70 3466600