MTD landschapsarchitecten
zoekt een:

werkvoorbereider / bestekschrijver

MTD is een integraal werkend ontwerpbureau voor landschapsarchitectuur en stedenbouw en is gevestigd in een karakteristiek pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch. 25 ambitieuze ontwerpers en adviseurs werken daar aan uiteenlopende en spraakmakende projecten in binnen- en buitenland.

De technische en uitvoeringsgerichte aspecten van het ontwerpproces hebben bij MTD vanaf de start van projecten een belangrijke rol. Het technische team beoordeelt budgetten, haalbaarheid en risico’s. Gedurende het hele ontwerpproces zijn technici betrokken bij detaillering, materialisatie en calculatie. Uiteindelijk resulteert dit in de opstelling van bestek- en werktekeningen, RAW-bestekken en werkomschrijvingen, specificaties en begrotingen van uitvoeringskosten. Bovendien organiseert het team aanbestedingen, de begeleiding van de uitvoering en de directievoering.

Ter versterking van ons team ‘voorbereiding en realisatie’ zoeken wij een technisch medewerker. Je hebt ervaring en affiniteit met het ontwerp van de openbare ruimte, de uitvoering van civieltechnische projecten en de inrichting van terreinen, beplantingen en infrastructuur rondom of op gebouwen in de stedelijke en landelijke omgeving. Je ziet daarbij dat ruimtelijke kwaliteit, hoogwaardige vormgeving , cultuurhistorie en erfgoed een hoofdrol hebben.

Wij zoeken een doortastende, gepassioneerde en technische specialist, die de opstelling van RAW-bestekken als zijn/haar bijzondere kwaliteit en passie ziet. Ervaring is gewenst; een overtuigende motivatie, technische kennis en inzicht, goede communicatieve eigenschappen en affiniteit met esthetische waarden zijn vereist. Uiteraard beheers je de daarbij behorende praktische vaardigheid met de RAW bestekprogrammatuur (Bakker&Spees ) en met AutoCAD.

MTD biedt een baan en werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Wij zoeken een kandidaat met een goede beheersing van de Nederlandse taal en een Bachelor opleiding in de richting ‘techniek’ Tuin- en landschapsinrichting aan de Hogeschool Larenstein Velp of een vergelijkbare afstudeerrichting.

Reacties, bestaande uit een motivatie, cv, portfolio en eventuele aanbevelingen (in pdf, totaal maximaal 6 MB), voor woensdag 8 augustus richten aan mtd@mtdls.nl t.a.v. Han Thijssen. Mocht je vragen hebben dan kun je contact met ons opnemen via 073-6125033.

MTD landschapsarchitecten zoekt een werkvoorbereider / bestekschrijver