karres+brands
zoekt een:

ervaren stedenbouwkundige

karres+brands is een internationaal opererend ontwerpbureau op het gebied van landschapsarchitectuur, stedenbouw en openbare ruimte. Met een dynamisch team van ruim 32 medewerkers uit diverse landen werken we aan een groot aantal projecten, studies en prijsvragen in binnen- en buitenland op zeer uiteenlopende schaalniveaus.

Wegens het groeiende aantal (internationale) projecten zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste, inspirerende en ervaren Nederlandstalige stedenbouwkundige. Je hebt, vanwege onze integrale ontwerpopgaven affiniteit met architectuur en landschapsarchitectuur en je hebt circa 3-5 jaar ervaring.

Je bent een ontwerp- én organisatietalent en bent in staat om zelfstandig aan uitdagende projecten te werken in het publieke domein. Je kunt sterke concepten bedenken en deze goed uit (laten) werken, zowel in ontwerp als grafisch. Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift is een vereiste. Ervaring met buitenlandse opgaven is een pre.

Binnen een internationaal en jong team van medewerkers bieden wij een variatie aan werkzaamheden en uitdagende opdrachten. De sfeer in ons bureau is informeel, open en er is een sterke teamspirit. Er is veel interactie tussen de collega’s en samen met een inspirerend team werk je aan verschillende opgaven. De vacature betreft een veelzijdige functie met groeimogelijkheden en we bieden een salaris conform de architecten-cao.

Sollicitatie
Schriftelijke reacties met motivatie, CV en portfolio (pdf-formaat, geen online portfolio) voor 27 juli mailen naar: personeelszaken@karresenbrands.nl t.a.v. Lieneke van Campen.

Voor inhoudelijke informatie over de functie en vragen kunt u contact opnemen met Lieneke van Campen, zakelijk directeur. Telefonisch te bereiken op 035 – 642 29 62.

ervaren stedenbouwkundige