De Twee Snoeken
zoekt een:

Senior accountmanager

We zijn op zoek naar een ervaren accountmanager met een gedegen bouwkundige achtergrond, affiniteit met ICT en een sterke commerciële drive. Je werkt zelfstandig bij klantcontacten en in een team bij het opstellen van offertes. Je communicatieve vaardigheden zijn daarom uitstekend.

Binnen ons bureau is succes gebaseerd op (integrale) samenwerking en collegialiteit. Ben jij ambitieus en veelzijdig en ga jij sámen met het team voor de winst, dan willen we je graag ontmoeten!

Wat we bieden
Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een dynamisch en informeel bedrijf waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontplooien. Het salaris is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring. Je valt onder de CAO voor architectenbureaus. De secundaire arbeidsvoor­waarden zijn dan ook uitstekend.

Wat jij gaat doen
Als accountmanager onderhoud je de bestaande klantcontacten en genereer je hieruit een constante stroom van nieuwe opdrachten. Daarnaast boor je nieuwe leads aan uit je eigen netwerk of op aanreiken van je collega’s.

Wie we zijn en wat we doen
De Twee Snoeken is een multidisciplinair architecten­bureau én een softwareontwikkelaar. In ons pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch vind je architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, bouwfysici, ICTers en grafisch vormgevers. De medewerkers van De Twee Snoeken zijn enthousiast en gedreven.

In ons meest recente product komen architectuur en ICT echt bij elkaar: WoonConnect is een ICT-innovatie op het gebied van klantgericht bouwen. Geen andere woningconfigurator is zo flexibel en kan zoveel bouwkundige informatie verwerken én leveren. Niet voor niets gebruiken diverse steden WoonConnect al voor wijkprojecten op het vlak van duurzaamheid en zorg.

WoonConnect is gebaseerd op de BouwConnect Bibliotheek (BCB). De BCB bevat alle product­eigenschappen en informatie van fabrikantgebonden èn merkloze producten om BIM-proof te kunnen werken (3D BIM, CAD, bestek, bouwfysica, kosten etc.). Ook voor minder geavanceerd 2D CAD gebruik is BCB de meest uitgebreide CAD-bibliotheek. Bovendien kunnen fabrikanten hun productinformatie integreren op hun eigen website en zo rechtstreeks ter beschikking stellen aan hun klanten.

Meer informatie kun je vinden op www.tweesnoeken.nl

Ervaring:
minimaal 5 jaar relevante saleservaring in de bouwbranche, bijvoorbeeld in de installatietechniek, of ervaring met duurzaamheids­aanpassingen. Daarnaast heb je een sterke affiniteit met ICT.

Competenties:
zelfstandig maar ook goed kunnen samenwerken, proactief, communicatief sterk, resultaatgericht, overtuigingskracht, energiek, enthousiasmerend, ambitieus, ondernemerschap, uitstekende beheersing van de Engelse taal (Duits is een pré)