Royal HaskoningDHV
zoekt een:

Junior Architect

Business Line: Industry & Buildings
Standplaats: Eindhoven

De organisatie
We bestaan al meer dan 135 jaar. Wij stimuleren geïntegreerde duurzame ontwikkeling samen met onze klanten op kennisgebieden waarin wij de expert zijn en onze invloed kunnen uitoefenen. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor volgende generaties. Onze netwerkorganisatie van slimme ondernemers verbindt de beste en slimste mensen ter wereld. Dit doen we door onze collectieve kennis toe te passen samen met klanten en partners en steeds vaker maken we gebruik van data en algoritmes om inzichten te vertalen naar vooruitzichten. Wij zijn commercieel slimme ingenieurs, projectmanagers en consultants die goed zijn in het bedenken en ontwerpen van intelligente steden, luchthavens, havens, gebouwen en nog heel veel meer!

Let’s Enhance Society Together!

De functie
Voor een jonge architect zijn er volop mogelijkheden om je creativiteit en inventiviteit binnen ons team en onze projecten in te zetten! Wij zoeken iemand die onlangs is afgestudeerd of al enige jaren werkervaring heeft. Als jr. architect draag je onder begeleiding van een senior architect bij aan het ontwerp in verschillende fasen en werk je ook zelfstandig aan deelprojecten. Onze klanten bevinden zich hoofdzakelijk in de industriële sector en de projecten variëren van masterplanning tot aan interieurontwerp. Je ondersteunt de projectarchitecten van ontwerp tot uitvoeringsfase en komt in contact met verschillende disciplines.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • In samenwerking en zelfstandig vervaardigen van conceptuele ontwerpen en de uitwerking daarvan;
 • Vertalen van schetsen en aanwijzingen in tekeningen en modellen;
 • Maken van visualisaties en het voorbereiden van presentaties;

Het profiel
We zijn op zoek naar een junior architect met 0 tot 3 jaar werkervaring, je hebt een afgeronde opleiding architectuur (Universiteit/ Academie). Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden:

 • Sterk conceptueel ontwerptalent;
 • Grafisch goed onderlegd, sterke visualisatie skills;
 • Beheersing van Revit, Sketchup, Adobe Creative Suite, evt Rhino;
 • Kennis van ontwerptools als Dynamo of Grasshopper is een pré;
 • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Engelse taal;
 • Voelt zich thuis in een internationale werkomgeving;
 • Leergierig en enthousiast;
 • Een teamspeler die ook in staat is om zelfstandig te werken;

Je standplaats is Eindhoven. Soms werk je ook op andere kantoren en bij klanten in Nederland en/of in het buitenland.

Ons aanbod:
Als het grootste ingenieursbureau van Nederland zijn we innovatief, maar realistisch. Perfectionistisch, maar daadkrachtig. Verrassend, maar altijd en overal betrouwbaar. Dat is Royal HaskoningDHV. Ben jij dat ook? Dan is ons bureau echt iets voor jou. We bieden een goede werksfeer, waarbinnen collegialiteit en ontwikkeling van de organisatie en medewerkers de belangrijkste factoren zijn. We beoordelen en belonen op basis van persoonlijke competenties en de opleidingsmogelijkheden zijn ruim. Dit geheel combineren we met een uitstekend pakket flexibele arbeidsvoorwaarden.
Je wordt vrijwel direct ingezet op projecten, uiteraard met een goede begeleiding van collega’s en leidinggevende. Als starter word je aangemeld voor ons Young Professional Programma, waarin je samen met andere starters deelneemt aan verschillende activiteiten en trainingen die je begeleiden gedurende je eerste jaren van je loopbaan bij Royal HaskoningDHV.

Procedure:
Meer informatie over deze vacature kun je inwinnen bij René Teeuwen, tel. 06 50218517, e-mail rene.teeuwen@rhdhv.com. Specifieke achtergrondinformatie over onze architectuurprojecten kun je vinden op www.rhdhvarchitecture.com.

Meer info - more information