Boparai Associates architekten
zoekt een:

Ambitieuze architect

Boparai is een groeiend en vernieuwend bureau met diverse spraakmakende en prestigieuze opdrachten. Wij zijn op zoek naar een talentvolle architect met 3 tot 5 jaar ervaring om ons team aan te vullen. Ons bureau bestaat uit een team van enthousiaste mensen die samen een dynamische, inspirerende en lerende organisatie vormen. Samenwerken staat bij ons centraal.
Wij zoeken iemand met enthousiasme en flexibiliteit. Je bent nieuwsgierig en als teamlid breed inzetbaar en op alle vlakken van het ontwerpproces.
In jouw sollicitatie zijn wij op zoek naar wij het volgende:
· Ervaring met vlot ontwerpen
· Ervaring met verbeelden en verleiden
· Ervaring met woningbouwprojecten in Nederland
· Ervaring met Archicad is een pré
· Opleiding TU of HTS met (bijna afgeronde) AvB

Wie zijn wij:
Boparai Associates architecten is een ambitieus architectenbureau welke hoofdzakelijk aan grote complexe opgaves werkt. De opgaves die wij doen lopen uiteen in verschillende sectoren. De hoofdmoot is woningbouw maar we zijn ook zeer actief in utiliteitsbouw, hotel renovatie, transformatie van gebouwen en een stukje stedenbouw. Zelfs dierenverblijven in Artis zijn een onderdeel van ons portfolio. Door de diversiteit aan opdrachten zal er altijd een mogelijkheid zijn om jezelf persoonlijk te ontwikkelen.

Het team bestaat uit 10 zeer gedreven collega’s. Architecten (in spé), modelleurs en de projectleiders zitten in een open ruimte om maximaal te kunnen profiteren van elkaars krachten. Hierdoor ontstaat ook een groots team gevoel waarin jij je prima thuis zal voelen.

Wat bieden wij:
• Een veelzijdige baan (uren in overleg) met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen;
• Een marktconform salaris volgens het CAO voor architectenbureaus. De inschaling is afhankelijk van de genoten opleiding en relevante ervaring;
• Het volgen van cursussen om bij te blijven in je vakgebied wordt gestimuleerd;
• Een werkplek binnen een jong ambitieus team in een informele omgeving;
• Startdatum in overleg, maar bij voorkeur op korte termijn

Boparai Associates architekten