Inbo
zoekt een:

Business developer

Inbo zoekt een dynamische business developer die ons verhaal over een gezonde en stimulerende leefomgeving uitdraagt en zichtbaar maakt en dat verhaal gebruikt om nieuwe relaties te leggen, nieuwe markten te verkennen en nieuw werk te acquireren. Een enthousiaste aanpakker die de onderscheidende kracht van de Inbo’ers en hun projecten snel leert kennen en weet te vertalen in woord en beeld. Iemand die intern en extern mensen en projecten verbindt aan actuele thema’s en het debat hierover actief volgt en mede vorm geeft.

Wij zoeken iemand die ons scherp houdt in nieuwe ontwikkelingen, die initiatief neemt en die nauwkeurig, creatief, positief kritisch en zeer gedreven in het vak staat. Iemand die ons team van architecten, stedenbouwers, planologen, engineers en interieurarchitecten wil versterken in onder meer tenders, nadenken over nieuwe verdienmodellen, relatie- en accountmanagement, het organiseren van klant events en het positioneren van ons bureau tijdens (internationale) vakbeurzen en evenementen.

De business developer die wij zoeken:

  • heeft een relevante opleiding op minimaal HBO+ niveau
  • heeft aantoonbaar affiniteit met ons werkveld
  • weet wat er speelt in de stad, in het land en in de wereld
  • volgt niet elke hype maar herkent wel de belangrijke trends
  • staat nauwkeurig, creatief, positief kritisch en zeer gedreven in het vak
  • neemt initiatief en weet mensen te enthousiasmeren en verbinden.

Wij bieden jou een leuke werkplek (32-40 uur/week) binnen een enthousiast team in Amsterdam en flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, een goede beloning en op termijn de mogelijkheid te participeren in ons bureau.

Herken jij je in dit profiel en heb je interesse in deze baan? Stuur dan vóór 22 augustus 2018 een mail met cv en motivatiebrief naar hr@inbo.com. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdagmiddag 31 augustus in Amsterdam. Wil je meer weten, bel dan met Josine van Gulik (06 10 93 65 46).

Inbo