Inbo
zoekt een:

Bouwkundig BIM modelleur / programmeur

Als schakel tussen architect en aannemer maken onze bouwkundigen plannen haalbaar en uitvoerbaar, binnen de esthetische kaders. Natuurlijk doen we dat in BIM; samen met andere ontwerpende en uitvoerende partijen werken wij integraal samen in steeds slimmere 3D modellen. In alle fasen van ontwerp tot en met werkvoorbereiding zien wij kansen ons werk slimmer en leuker te maken met gebruik van nieuwe technieken. Dat vraagt brede kennis en kunde van onze bouwkundigen. Naast bouwkundige kennis is kennis van digitale programma’s en applicaties van groot belang.

Inbo is een multidisciplinair architectenbureau met meer dan 200 creatieve medewerkers, die met elkaar werken aan een grote diversiteit aan projecten, van seriematige woningbouw tot complexe woontorens, van parkeergarage tot laboratorium, van school tot ziekenhuis.

Wij zoeken iemand (32-40 uur/week) die nieuwe technieken inzet om ons werk slimmer en daarmee ook leuker te maken. Denk aan intelligentere BIM modellen met de juiste parameters om er snel en eenvoudig informatie uit te halen, of automatisering van repetitieve en oorzaak-gevolg taken. Iemand die verder denkt en ons verder brengt en die het beste uit zijn teamleden en het project haalt. Met een hands-on benadering en overzicht over het totaal.

Andersom bieden wij jou de ruimte om je talenten te ontwikkelen en kennis te delen. Vanuit onze InboAcademie werken we samen aan jouw ontwikkeling met trainingen zoals Revit, Solibri, bouwbesluit, brandveiligheid en detailleren.

Herken jij je in dit profiel? Heb jij een HBO/WO bouwkundige opleiding en ben je handig met Revit en BIM? Heb jij een natuurlijke fascinatie voor bouwtechniek en architectuur en wil jij die techniek inzetten om ons werk met ‘proven technology’ én innovatieve nieuwe technieken leuker en slimmer maken?

Stuur dan vóór 22 augustus 2018 een mail met cv, motivatiebrief en eventueel portfolio naar hr@inbo.com. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 28 augustus in Woudenberg. Wil je meer weten, bel dan met Josine van Gulik (06 10 93 65 46).

Wij zoeken voor zowel onze locatie Woudenberg als Amsterdam.

Vacature