ELLBRU
zoekt een:

BIM modelleur (Revit)

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een BIM modelleur. Ben jij een startend modelleur of heb je enkele jaren ervaring met modelleren in Revit en wil jij meegroeien met onze organisatie? Lees dan snel verder!

Het is jouw taak om in Revit zelfstandig te modelleren. Hierbij maak je dankbaar gebruik van je bouwkundige achtergrond die je in de vorm van je studie en/of werkervaring hebt opgedaan. Je bent bezig met het technisch coördineren en verwerken van de door het projectteam verstrekte gegevens in het bouwkundig ontwerp in elke fase. Je participeert actief in BIM-trajecten.

Bij ELLBRU zijn we allemaal “eager to engineer” dit zoeken wij ook in kandidaten voor deze functie. Professionals met een handen-uit-de-mouwen mentaliteit die ambitieus en vastbesloten zijn samen met onze opdrachtgevers een project tot een succes te maken door excellente dienstverlening.

  • Je hebt een afgeronde opleiding Bouwkunde op HBO-niveau
  • Ervaring met bouwtechnische vraagstukken en oplossingen
  • Ervaring (vanuit de opleiding) met Autodesk Revit software
  • Bij voorkeur kom je uit de regio Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht

Wij bieden je een uitstekend salaris met goede arbeidsvoorwaarden. Je salaris is afhankelijk van je werkervaring en varieert van starter tot 5 jaar ervaring van EUR 2000 – 3500 bruto per maand. Je krijgt een jaarcontract met direct uitzicht op een vaste aanstelling. Je komt te werken binnen een organisatie met leuke collega’s waarbij je in aanraking komt met uitdagende projecten en samenwerkt met diverse toonaangevende opdrachtgevers en stakeholders in de projecten.

Herken jij jezelf in het omschreven profiel? Solliciteer dan direct door te mailen naar mhartendorp@ellbru.nl. Voor vragen over deze vacature of een algemene vraag kun je contact opnemen met Maxime Hartendorp via mhartendorp@ellbru.nl / +31 (0)88 222 18 05.

ELLBRU