Groosman
zoekt een:

constructeur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste constructeur met affiniteit voor architectuur en een passie voor constructies.

Wij zijn een integraal architectenbureau dat bestaat uit architecten, constructeurs en modelleurs. Vanuit hartje Rotterdam werken wij in alle fasen van een project nauw samen om te komen tot de optimale integratie van vorm en functie. Wij zijn vernieuwend en groeiend in diverse (inter)nationale opdrachten. Momenteel werken wij aan zeer uiteenlopende en uitdagende projecten, waaronder wonen, retail, leisure en gecombineerde opgaven; van laag- tot hoogbouw; in beton, staal en hout.

Jij wilt graag meedraaien in energieke, inspirerende projectteams die met plezier en gedrevenheid complexe projecten vertalen in een bouwbaar gebouwmodel. Jij hebt affiniteit voor architectuur en een passie voor constructies in zowel traditionele als innovatieve materialen en technieken. Jij bent een kiene TU-afgestudeerde of HBO-er met minimaal 5 jaar relevante ervaring bij een advies- of ingenieursbureau.

Samen willen wij werken, leren en presteren in een omgeving waar het plezier vanaf spat. Samen willen wij constructies ontwerpen waar mens en omgeving centraal staan!

Ben jij onze groosman (m/v) met interesses die verder gaan dan je eigen vakgebied en werk je daarom graag samen met andere disciplines? Vind je het belangrijk eigen verantwoordelijkheid te hebben en je daarin door te ontwikkelen? Kom een keer praten om te ervaren wat we voor elkaar kunnen betekenen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Wilko van der Willigen via vacature@groosman.com of 010-2014069.