Groosman
zoekt een:

bouwkundig modelleur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bouwkundig modelleur met affiniteit voor architectuur en een passie voor bouwkunde.

Wij zijn een integraal architectenbureau dat bestaat uit architecten, constructeurs en modelleurs. Vanuit hartje Rotterdam werken wij in alle fasen van een project nauw samen om te komen tot de optimale integratie van vorm en functie. Wij zijn vernieuwend, lerend en groeiend in diverse (inter)nationale opdrachten. Momenteel werken wij aan zeer uiteenlopende projecten, waaronder wonen, retail en leisure, van laag- tot hoogbouw.

Jij wilt graag meedraaien in energieke, inspirerende projectteams die met plezier en gedrevenheid complexe projecten vertalen naar een bouwbaar gebouwmodel. Jij hebt affiniteit voor architectuur en een passie voor bouwkunde. Jij vindt het belangrijk eigen verantwoordelijkheid te hebben en je daarin verder te ontwikkelen.

Samen willen wij werken, leren en presteren in een omgeving waar het plezier vanaf spat. Samen ontwerpen wij gebouwen waar mens en omgeving centraal staan!

Ben jij onze groosman (m/v) met interesses die verder gaan dan je eigen vakgebied en werk je daarom graag samen met andere disciplines? Kom een keer praten om te ervaren wat we voor elkaar kunnen betekenen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Wilko van der Willigen via vacature@groosman.com of 010-2014069.