Marc Koehler Architects
zoekt een:

Bouwkundig Engineer / Projectleider

Marc Koehler architects is een groep bevlogen, jonge ontwerpers onder leiding van architect Marc Koehler, gevestigd in het hart van Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van innovatieve opgaven, zoals nieuwe woonvormen, veranderende onderwijsmodellen, complexe ruimtelijke vraagstukken en locaties, vaak met maatschappelijk betrokken, ambitieuze opdrachtgevers.
Wij willen ons team versterken met een :

ervaren Bouwkundig Engineer/ Projectleider (0,8 fte)

Wij bieden een interessante, zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid in ons jonge, groeiende team.

We zoeken een getalenteerd bouwkundig engineer / projectleider, met een afgeronde bouwkundige opleiding op HBO/Universitair niveau en 3-5 jaar werkervaring met het uitwerken en bouwen van beeldbepalende complexe projecten.
Je zult een rol spelen vanaf de ontwerpfase tot en met de technische uitwerking en de uitvoering van woongebouwen en openbare gebouwen. Je dient dit bouwtraject meermaals doorlopen te hebben en bewezen betrokkenheid en verantwoordelijkheid te hebben in het verzorgen van technische uitwerkingen van projecten.
Je zal zelfstandig en in teamverband werken. Actuele bouwkundige kennis van materialen en producten, bouwtechnieken en bouwmethoden is een voorwaarde. Kennis van ArchiCAD is een pré. De werkzaamheden omvatten onder meer het verrichten van al het voorkomende engineerings en tekenwerk van ingewikkelder aard in alle fasen van een project.
Daarnaast dien je de Nederlandse taal te beheersen en goed op de hoogte te zijn van de actuele Nederlandse bouwregelgeving.

Het gaat om een dienstverband voor vier dagen per week ( maandag t/m donderdag ) voor bepaalde tijd met mogelijkheid voor verlenging. Functiefamilie 02 niveau G-H, salaris afhankelijk van ervaring.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan vóór 24 augustus jouw motivatiebrief met CV en portfolio van maximaal 5 MB naar Marc Koehler architects, t.a.v. Eric Thijssen, jobs@marckoehler.nl.

Control of Dutch language both spoken and written as well as knowledge of regulations is mandatory for this job.

Meer info - more information